| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
caponord
Samsun
B Rh (+)hando kardeşim.. seninle tanışmaktan onur duydum .. farklı bi insansın .. yüreğinden geçenleri yazıya dökmekte çok başarılısın..
kargaşadan çok fazla sohbet imkanı bulamadık.. bir günü doya sıya motorlarımızın üzerinde yaşamak lazım seninle...
en yakın zamanda başka bi mekanda başka bi ortamda karşılaşmak nasip olur inşallah..
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Aprilia Pegaso 650ie
İstanbul
B Rh (+)walla kardeşim hiç çekinmeden yazmak istiyorum...
şu fuar buluşmasından daha önce seni görmek, tanımak imkanım olmamıştı
kapıdağ ve edirne gezilerine katılamamıştım.
seni yazılarına, yorumlarına göre değerlendirmiştim doğal olarak.
ve açık söylüyorum "sana uyuz olmuştum"
herife bak millet ne diyorsa o tersini söylüyor böyleliklede kendini farklı sanıyor demiştim. ama yazılarda yanıltıyor insanı. daha doğrusu kendi ruh haline göre ne anlamak istiyorsan öyle anlıyorsun. seni gördüm kısmende olsa tanıdım. harbiden farklı bi insansın. hani "şahsına münhasır" derler ya o cinsten. inşallah edirnede görüşür dostluğumuzu dahada pekiştiririz. şehrinin insanlarınada kendimizi tanıtırız...
haydi çocuklar motora
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Ne yüzsüz adamsın sen yaw, insan gidip edirne şerifine sana uyuz olmuştum ben dermi, adam sana 45 lik coltla talim yapsa hakkı var artıkşaka bir yana benimde kanımda biraz üj bejlik olduğu için handoyu çok seviyorum, en yakın zamanda sendeyiz hando, çayları şimdiden demelemeye başla ;)
caponord
Samsun
B Rh (+)teşekkürler inci örtmenim... bende bu resimleri bekliyodum....
tam 1,5 sene bekledim bu yurdum delikanlısıyla kucaklaşmak için....agresusum volkanım şükür diyelim artık....![]()
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)BİŞEY DEĞİL okanım ,güle güle bakın resimlere sonsuza dek ,huzurlu ve bu bağlılıkla
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
yamaha xvs 535 virago
Edirne
A Rh (+)çok teşekkürler ederim dostlarım her ne dediyseniz o sizin güzelliğiniz...
DOST DOSTUN AYNASI DEĞİLMİDİR?
insan gözünde kendi yüreğini görmek meselesi...
___ŞEHİR KOVBOY'U YOLDA____ YASAL HAYDUT
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)