Hoşgeldin Erkan kardeşim. Az yaksın çok gezelim, yavaş olsun hep gitsin değilmi. Bursa da çoğalıyor artık, bu yaz Bursa organizasyonu da olursa çadırlı falan süper olur.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Hoşgeldin Erkan kardeşim. Az yaksın çok gezelim, yavaş olsun hep gitsin değilmi. Bursa da çoğalıyor artık, bu yaz Bursa organizasyonu da olursa çadırlı falan süper olur.
Regalraptor 250 CC
İstanbul
B Rh (+)Hoşgeldin kardeşim ben bu serseri motorculara kaç kere söyledim, benim arabadan fazla yakan motora binmem diye,işte bak sen yaşamışsın işte, motora benzinmi yetiştireceksin yoksa eğlenecekmisin, bu motorlar benzin düşmanı ama bizim regaller koy benzini unut.Büyük motor istiyorsanda 650cc yi geçmeyeceksin.
NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59
Cbf 250
Yalova
A Rh (+)aramıza hoşgeldin...
GuŞum+Ben=OH İşTe hayat...
rr 250 e
bursa
A Rh (+)İlginize teşekkür ederim...Hepinizin tekeri düz bassın...
CHROME IS THE BEST MATERIAL !
RR dd 250
İstanbul
0 Rh (+)hoş geldiniz .. aramızda bir çok motorunu büyütmek için can atan ve hesaplar yapan arkadaşlarımız var olayı başka açıdanda değerlendirmek gerektiğini hatırlattığınız için teşekkürler..
müslüm babaya katılıyorum 650 yi geçmemek fikri kafama yattı.. okan modumlada konuştuk fuara geldiğinde ,motor büyüdükçe sıkıntılarda değişiyor..oda şehir trafiğinde dur kalk yapmaktan, yarım debriyaj gitmekten bahsetti.. heralde aprilla bizde olsaydı biz o aprillayla istanbul trafiğinde adım atamazdık:)
En son nehir zehirlendiğinde, enson balık avlandığında ve enson ağaç kesildiğinde..paranın yenecek birşey olmadığı anlaşılacak:(((
Honda CBF 150 ADVENTURE :)
İstanbul
0 Rh (+)işte memleketimden biri daha..yollarda rr artışı fazla diyordum ben de.. hoşgeldiniz..
arkadaşlar artık sahiden de bursa gezisi yapmanız için nedenler artıyor..![]()
REGAL RAPTOR
İzmir
0 Rh (+)aramıza hoş geldin
devir iktisat devri azizim
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Bende oyüzden eşekten inip(VN1500) ata binmek(RR) nasıl birşey diye sordum :mrgreen:
rr 250 e
bursa
A Rh (+)Uygulanabilecek çeşitli çözümlerle, bu motosiklet hafifletilerek , bağlantı noktalarının aparatları daha kaliteli materyallerle desteklendiği takdirde, süratinin artması ve vibrasyonunun azaltılması sağlanabilir.
Eminim o zaman daha keyifli sürüş imkanı sağlanacaktır.
CHROME IS THE BEST MATERIAL !
DD250E
İzmir
0 Rh (+)hoş geldin ..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)