hatırlı olsun , kazasız kullan inşallah
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)hatırlı olsun , kazasız kullan inşallah
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
DADYW 250 CLASSİC-SİYAH
KIBRIS LEFKOŞA
B Rh (+)hayırlı olsun, kazasız olsun, problemsiz olsun inşallah
:evil:
LEDOW CX250A
Denizli
A Rh (+)İyi dileklerinize teşekkürler. Gerçekten çok uygun fiyata aldım hatta fiyatı duyunca aklıma bin türlü şey gelmedi değil. Daha 10 gün önce Sarıkayalar' da 0 km. Regalin 5.250 YTL olduğunu öğrenince 2.500 YTL ye 0 km motor olmaz diyordum ama oluyormuş. Umarım bir sorunla karşılaşmam önümüzdeki zamanlarda ama olursada yardımlarınızı esirgemezsiniz benden...
RR 250-9
Adana
0 Rh (+)güle güle kullan arkadaşım.
DON'T RUN YOUR FINGERS OVER MY BIKE AND I WON'T RUN OVER YOUR FINGERS
REGAL RAPTOR
İzmir
0 Rh (+)hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan
sanki bisan road star larada benziyor belki yedek parçalarıda uyar
Yamaha Virago XV 535
Denizli
B Rh (+)Bu motoru tümopar getiriyormus. Devaminin gelip gelmeyecegi cok belli olmadigindan parca yonunden bir endisemiz vardi ama Denizli'deki tamircimiz Bisan Roadstar'la da aynı olduğunu soyleyince rahatlayip almaya karar verdi zaten Baris.
Daha once de soylemistim, Tavas'ta pide yemekte fayda var arkadaşlar :-) Motoru aldigimiz yer pidecinin komsusu. Tesadufen gorduk makinayi. Pide de cabasi.
REGAL RAPTOR 250 CC
Manisa
B Rh (+)arkadsım hayırlı olsun tekerıne tas değmesın gule gule kullan fıyatıda uygun yolun acık olsun...
BIR EGSOZUN SESI BIN EGSOZUN TADI VAR YOLUNUZ VE FARINIZ ACIK OLSUN ....
TLGYLDZ-REGAL RAPTOR
MANISA-KIRKAĞAÇ
regal bmw
İstanbul
A Rh (+)Güle güle kullan Allah kaza bela vermesin, tekerine taş değmesin inşallah
borelli ledow 250 aynı yamaha vigaro :D
istanbul
AB Rh (+)güle güle bin tekerin hep düz bassın :D aynısından bende alıcam haftaya 2.750 ye büyükçekmece de buldum motora bakmaya gittim ama yakıt göstergesi yok bide yakıt bitince yanacak bi ısık falanda göremedim bu beni endişelendirdi beni aydınlatırsan çok sevinirim çok hayırlı olsun motorun ...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)