Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 55 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Egzost

Hybrid View

Tayfun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tayfun Kinyas
    Hamamda Tellak
     Yamaha Royal Star 1300
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Aytekincim komtanımın dediği gibi egzost tipini söylersen sana hemen yardımcı olalım.

Komtanım açık egzostla bi depo 250 km yapmıyo demişsiniz, unutmayınki benim ön susturucularım bile sökülü ve biz depoyla yaptığım kilometrelere sizde şahitsiniz, geçen seneki maşukiye gezisinde 380 km yedeğe geçmeden, bu seneki maşukiye gezisinde ise 370 km yaptım ve yazın yaptığım uzun turda 2 kere 360 km yaptım yedeğe geçmeden ;)

müslüm baba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Müslüm
    Serbest Meslek
     Regalraptor 250 CC
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı Tayfun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aytekincim komtanımın dediği gibi egzost tipini söylersen sana hemen yardımcı olalım.

Komtanım açık egzostla bi depo 250 km yapmıyo demişsiniz, unutmayınki benim ön susturucularım bile sökülü ve biz depoyla yaptığım kilometrelere sizde şahitsiniz, geçen seneki maşukiye gezisinde 380 km yedeğe geçmeden, bu seneki maşukiye gezisinde ise 370 km yaptım ve yazın yaptığım uzun turda 2 kere 360 km yaptım yedeğe geçmeden ;)
    Tayfun sende bi yanlışlık var yoksa musluğu yedektemi tutuyorsun,eğer öyle değilse senin km saati bozuktur. Eğer km saatinde doğruysa sen yolda 80 km yi geçmiyorsun.
    NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59

Alıntı Tayfun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Senin motosiklet'i görünce bir yakından inceleseydim keşke Tayfun , suyla mı çalışıyor yahu!Ben bir depoyla tahminen 250 KM yol yaparım!

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)