abi ben o kırmız raptordan hiç görmedim ha daha önce.hani scarlet kırmızısı dedikleri bi renk var hatta o renk motor bizim aksu abide de var ama bu fena değilmiş yaw.aynı paraysa bundan mı alsak.hehehehe
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor DD-250 E-9B
Ankara
AB Rh (+)abi ben o kırmız raptordan hiç görmedim ha daha önce.hani scarlet kırmızısı dedikleri bi renk var hatta o renk motor bizim aksu abide de var ama bu fena değilmiş yaw.aynı paraysa bundan mı alsak.hehehehe
No MoRe BeTs...!
OkTaY
ANKARA/AYRANCI
REGAL RAPTOR
Ankara
B Rh (+)bir şey soracağım . Sinyalleri arkaya alırken ayrı bir aparat mı yaptın? yada koruma demiri olmadan sinyalleri arkaya nasıl aldın?
GRİ KUZU 06 BA 0660
TAŞLAR TEKERİMİZDEN UZAK DURSUN
Cbf150
İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası)
B Rh (+)
hocam parlak bi sac parçası sadece.yapmak yarım saatini almaz.benim için çok kullanışlı hiç sallanmıyo.baya sağlam oldu.nikelaja vermek isterdim ama burda nikelajcı yok.bende vernik attırdım.altuğ abi sinyalları normel çantasızken yanlara taktığımız aparat varya onları birazcık eğip pilapalığın takıldığı demire taktık.önceden çantanın altındaydı çanta sallandıkça oda sallanıp duruyodu.artık ne çantam neede sinyallerim sallanıp durmuyo.![]()
Cbf150
İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası)
B Rh (+)abilerim ben şu farın altından geçen ince boru tipi sis takmak için olan nikelajlı demirlerden arıyorum.aranızdan bana yardımcı olabilecek abilerim varmı
DD250
İZMİR
0 Rh (-)Utku tesekkur ederim bugun krom demir aldim bende bi deneme yapicam,olmadi senin ki nin aynini yapicam...
Tekrar tesekkurler...
GÜNEŞ DOĞDU!!!!
0 Rh -
Çankaya iZMiR
RR DD250 E9
şanlıurfa
B Rh (+)Kardeş Allah kaza bela vermesin... Yaw sen ne demirinden bahsediyosun, böyle maharetli ve güzel imkanları olan bir baban var ve adamcağız sana ve motoruna herşeyi yapıyor. Bahsettiğin demiri tam olarak anlamadım ama o tarz birşeyi örgü şişinden bile imal edebilirsin :D
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)