Alıntı aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
inşallah öyledir ama resimdeki motorun yapısınada bakarsak hiç 2 silindire benzemiyo görmeden inanmam baba dar bir silindir tek boğaz karbüratör ... seninde gördüğüne her neyse ama 200 lük cift silindir deyip 150 lik verdikleri motor gibi buda tek silindir 1 i sanal olmak üzere çift buji girişli bir makinadır kesin kanatim o makinayı görmeden bujilerini söküp içindeki silindirlerin hareketini izlemeden hala lafımın arkasındayım baba bu işte hala bir iş var diyorum... ve hala geçen sene fuarda yaptığım B9 class hakkındaki birebir konuşma olsun sonra duyduğum orj. yan çanta ve koruma demirlerine extra ücret istemeleri ve en sonuncusu benim söktüğüm gözlerimle gördüğüm çift silindir 200 cc diye sattıkları inci hocanın motorunuda göz önüne alarak adı geçen firmaya şimdilik kesinlikle güvenmiyorummmmmmm
Arkadaşlar bu konuya son noktayı koyuyorum 125 CClik motorlar 2 silindir ve 4 sübap motoru sökük vaziyette gördüm,isteyen Emre Ltd ye gidip bu motoru sökük vaziyette görebilir.

Dediğim gibi Yaşar komutanın resimlerini çektiği motor 150CC lik tek silindir olan motor,bunlar birbirine çok benziyor o yüzden karıştırılıyor.