Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 56 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

müslüm baba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Müslüm
    Serbest Meslek
     Regalraptor 250 CC
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Yaw komutan benim kafamı karıştırdın yarın ilk işim Emre ltd ye gitmek olacak.
    NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59

aslanburclu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yaşar AKILLI
    EMEKLİ
     XL650 TRANSALP 2006
     ANKARA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Talking

Alıntı müslüm baba Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaw komutan benim kafamı karıştırdın yarın ilk işim Emre ltd ye gitmek olacak.
    git baba git kurtar bizi bu eziyetten bu ne ya çin işi min işi dedik girdik bilgi teknoloji ve görgü savaşına ....ama firma bu adamların ekmek kapısı tabiki bişeyler savunacaklar bizide davet etselerde bizde görsek şu 125cc 2 silindir motoru valla bende sizden çok merak ediyorum:(:(
    plaka: 06 DV 656
    yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
    kan : B Rh +
    nick : aslanburclu

aslanburclu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yaşar AKILLI
    EMEKLİ
     XL650 TRANSALP 2006
     ANKARA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    :lol::lol: ya hala gülüyorum kendi kendime ne iştir ya allaa allaaaaaa millet delimi ne diyecek
    plaka: 06 DV 656
    yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
    kan : B Rh +
    nick : aslanburclu

bilgihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bilgihan
    ihracat
     mondial 100 nt turkuaz
     Istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    5
    Dediğiniz gibi artık aldık motoru..Benim anlamaya çalıştığım da 2 silindir var mı yok mu? Yoksa insanları kandırıyorlar demektir. Bunu anlamak lazım..Ama dediğim gibi Emre Ltd den hariç Fındıkzade de başka bir firmada 125 lik 2 silindir diye satıyor..Teknik bilgim çok az..birşey diyemiyorum..

Müslüm Baba gidersen cevabını bekliyorum ..

İnşallah kısa zaman da biraraya geliriz de tecrübeli ,teknik bilgisi olan arkadaşlar bir göz atarsınız..

Koruma demiri içinde Tayfun ; paslanmaz çalik ithalatı yapıyoruz çalıştığım şirkette paradan tassarruf zaten edeceğim...hemde çelikten olduğuna emin olacağım

bilgihan
    ihracat
     mondial 100 nt turkuaz
     Istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    5
    Bu arada atlamışım...kusura bakmayın

Tavşan kanı çay ne demek...hem çay içeriz hem kahve...herzaman yeter ki siz buluşmayı ayarlayın..

Tayfun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tayfun Kinyas
    Hamamda Tellak
     Yamaha Royal Star 1300
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı bilgihan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dediğiniz gibi artık aldık motoru..Benim anlamaya çalıştığım da 2 silindir var mı yok mu? Yoksa insanları kandırıyorlar demektir. Bunu anlamak lazım..Ama dediğim gibi Emre Ltd den hariç Fındıkzade de başka bir firmada 125 lik 2 silindir diye satıyor..Teknik bilgim çok az..birşey diyemiyorum..

Müslüm Baba gidersen cevabını bekliyorum ..

İnşallah kısa zaman da biraraya geliriz de tecrübeli ,teknik bilgisi olan arkadaşlar bir göz atarsınız..

Koruma demiri içinde Tayfun ; paslanmaz çalik ithalatı yapıyoruz çalıştığım şirkette paradan tassarruf zaten edeceğim...hemde çelikten olduğuna emin olacağım

Abicim manifoldları söyledik say diye bujileride say dedik, ha komtanım koyduğu resimlerdeki gibi 1 tanesi sahte olabilir, bunu anlamak içinde bujileri sök anlarsın zaten üzerindeki kirden sıcaklığından.

İkinici konuya gelince öyle söylesene be abicim ya :mrgreen: nerden bilek paslanmaz çelik ithal ettiğinizi

Ha bide bu yapacağın koruma demiri, içi boş profil borudan mı olacak yoksa içi dolu yuvarlak paslanmaz çelik borudan mı olacak?

bilgihan
    ihracat
     mondial 100 nt turkuaz
     Istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    5
    Arkadaşlar hepiniz çok sağol olun ilgilerinize..

Motor 300 km de tekrar servis görecek..Tahminim 2-3 hafta da bu km ye ulaşırım..(hava ya bağlı)
    Tekrar Emre Ltd. ye götüreceğim motoru..Ozaman bu konuyu onlarla konuşacağım..gerekirse söktürüp bakacağım kendim..gelmek isteyen arkadaşlar olursa buyursun gelsin,hem tanışmış oluruz....Böylece konu aydınlanmış olur..

Motorun tek-çift silindir olmasından öte bilerek yada bilmeyerek böyle satış yapılıyor mu yu tesbit etmek lazım benim için.

MOtorlardan çok iyi anlayan Harley manyağı Amerikalı bir dostuma açtım konuyu.
    silindir 2 tanedir ama pistonlar küçüktür dedi..(Tabi uzakdoğuluların ne yapacağı belli olmaz...görmeden anlamanın yolu yok yani bence)

Koruma demiri konusunda biraz yardımıza ihtiyacım var..Çapı , et kalınlığı ve ölçüleri konusunda bana bilgi verirseniz paslanmaz çelik boru profilden (içi boş) yaptırmak istiyorum.

selamlar

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)