:lol::lol: ya hala gülüyorum kendi kendime ne iştir ya allaa allaaaaaa millet delimi ne diyecek![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+):lol::lol: ya hala gülüyorum kendi kendime ne iştir ya allaa allaaaaaa millet delimi ne diyecek![]()
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
mondial 100 nt turkuaz
Istanbul
0 Rh (+)Dediğiniz gibi artık aldık motoru..Benim anlamaya çalıştığım da 2 silindir var mı yok mu? Yoksa insanları kandırıyorlar demektir. Bunu anlamak lazım..Ama dediğim gibi Emre Ltd den hariç Fındıkzade de başka bir firmada 125 lik 2 silindir diye satıyor..Teknik bilgim çok az..birşey diyemiyorum..
Müslüm Baba gidersen cevabını bekliyorum ..
İnşallah kısa zaman da biraraya geliriz de tecrübeli ,teknik bilgisi olan arkadaşlar bir göz atarsınız..
Koruma demiri içinde Tayfun ; paslanmaz çalik ithalatı yapıyoruz çalıştığım şirketteparadan tassarruf zaten edeceğim...hemde çelikten olduğuna emin olacağım
![]()
mondial 100 nt turkuaz
Istanbul
0 Rh (+)Bu arada atlamışım...kusura bakmayın
Tavşan kanı çay ne demek...hem çay içeriz hem kahve...herzamanyeter ki siz buluşmayı ayarlayın..
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)
Abicim manifoldları söyledik say diye bujileride say dedik, ha komtanım koyduğu resimlerdeki gibi 1 tanesi sahte olabilir, bunu anlamak içinde bujileri sök anlarsın zaten üzerindeki kirden sıcaklığından.
İkinici konuya gelince öyle söylesene be abicim ya :mrgreen: nerden bilek paslanmaz çelik ithal ettiğinizi![]()
Ha bide bu yapacağın koruma demiri, içi boş profil borudan mı olacak yoksa içi dolu yuvarlak paslanmaz çelik borudan mı olacak?
mondial 100 nt turkuaz
Istanbul
0 Rh (+)Arkadaşlar hepiniz çok sağol olun ilgilerinize..
Motor 300 km de tekrar servis görecek..Tahminim 2-3 hafta da bu km ye ulaşırım..(hava ya bağlı)
Tekrar Emre Ltd. ye götüreceğim motoru..Ozaman bu konuyu onlarla konuşacağım..gerekirse söktürüp bakacağım kendim..gelmek isteyen arkadaşlar olursa buyursun gelsin,hem tanışmış oluruz....Böylece konu aydınlanmış olur..
Motorun tek-çift silindir olmasından öte bilerek yada bilmeyerek böyle satış yapılıyor mu yu tesbit etmek lazım benim için.
MOtorlardan çok iyi anlayan Harley manyağı Amerikalı bir dostuma açtım konuyu.
silindir 2 tanedir ama pistonlar küçüktür dedi..(Tabi uzakdoğuluların ne yapacağı belli olmaz...görmeden anlamanın yolu yok yani bence)
Koruma demiri konusunda biraz yardımıza ihtiyacım var..Çapı , et kalınlığı ve ölçüleri konusunda bana bilgi verirseniz paslanmaz çelik boru profilden (içi boş) yaptırmak istiyorum.
selamlar
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)