dostlar..
bu nasıl bir aldatmacadır böyle ?..arkadaşımız hesabına üzüldüm doğrusu..insan motorunun performansının istediği gibi olmadığına değil , en çok kandırıldığına üzülüyor..yuh be kardeşim...olurda bu kadarını beklemiyordum....ben scooter ımı inceleyip , caddelerde yürüyen kardeşlerini inceleyip takip ettikten sonra her şeyi ile kabullenip aldım...e peki bu arkadaşımız ne yapsın ?..aslında bu makineyi satan her kimse : bu motorun tek silindirli olduğunu bilmesi lazım...bence öyle....pazarlayan o çünkü....otomotivdede öyledir:araç ayıbı ile birlikte satılırsa , yada hatalı olarak satılırsa,satıcı "ben bilmiyordum" diyemez...olmaz..!..120 Hp araba alıyorsunuz ama yokuşta çekmiyor,istediğiniz gibi gitmiyor yada hızlanmıyor,birde bakıyorsunuz,aaa!....arabanız 65 Hp imiş...ne bu ?..
kim sattı bunu size ?..ne yaparsınız ?..aracı iade edersiniz....yada çıngar çıkarırsınız,servisin başına çorap örersiniz...
haa....arkadaşımız böyle yapsın demiyorum..kışkırtıcı hareketlerde bulunmayalım,ama ayıp yahu !...bana katılırsınız veya katılmazsınız , saygı duyarım..kendime yapılmış gibi sinirlendim..kusuruma bakmayın arkadaşlar..
Sende kardeşim.........motorunu güle güle kullan,Allah kaza bela vermesin,tek silindir de olsa birbirinize yakışacağınıza eminim..yolun açık olsun .

kanuni caracal 200
Türkiye/İSTANBUL
AB Rh (+)