| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
SABAH SAAT 08 DE HAREKET
ÖĞLEN SAAT 13,30 DA HAREKET
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Geriye doğru mesajlara bakarsan başkan Alper Aidikurt sana hatırı geçtiği için geleceksin demiş,
Benim aklım ermez, listeye yazarım gelmek isteyenleri ama gerçekten gelemem diyorsan silerim dostum sıkma canını ama ısrarla bana soruyorsun başkan ın emriyle gelecek cümlesindeki anlamı. Bu kadar espriyi hatırı gönülü kaldıramıyorsan benden sana tavsiye, sanal ortamlara hiç girme.
Sildim ismini Batis tamam mı, bu mesele de burada kapandı.
Konu Aksu tarafından (13.April.2008 Saat 00:11 ) değiştirilmiştir.
Sen de ne alıngan çıktın be abi! Kusura bakma ama yanlış anladın.Alper'in yazdığını görmemiştim ben , mesaj senin olduğu için , liste senin mesajında olduğu için sana sordum.Hangi ortama gireceğim sadece beni ilgilendirir , bir daha da sana bir şey sormam zaten , olur biter.
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Sende o kadar üsteledin ki yani, madem çok önemsedin bari ilk sayfadan konuyu okusaydın da polemik yaratmamış olurdun. Bana sorarken de direk adımı yazıp da sorsaydın ben soruyu üzerime alırdım. Yazıdaki ifade soruyu ortaya sorduğun anlamını taşıyor. Saygı sınırlarını da zorlamamanı tavsiye edeceğim bu kez de.
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Batis, tanımlayamadığın birinin sana emrettiğini düşünerek alınganlığı sen yapmışsın. İki satır espriyi kaldıramayıp sonra da saygısızca mesaj atıyorsun. Konuyu alakasız yerlere çekiyorsun...
Hitap ettiğin kişinin yaşını, forumdaki saygınlığını gözden geçirip tarzını bir daha gözden geçir istersen...
yol yapalım yol
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)