| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
SABAH SAAT 08 DE HAREKET
ÖĞLEN SAAT 13,30 DA HAREKET
rr 250 e
bursa
A Rh (+)Tekerinize sağlıkk !![]()
CHROME IS THE BEST MATERIAL !
Regalraptor 250 CC
İstanbul
B Rh (+)Abant fatihleri hoş gittiniz hoş geldiniz, resimlerden güzel geçtiği belli ama aramızda ne kadar kelebek varmış da haberimiz yokmuş, bu ne ya söyleseydiniz size minibüs verirdim, gezi mahalle pikniğine dönerdi.
Aksu senden hiç resim yokmu, birde Uğurun dediği o tarihi mekan neresi ordan hiç resim yokmu, biraz detaylandırın şu geziyi.
Angara grubundan fazla İstanbul da kelebek varmış şaşırdım, Aksu demekki iyi çalışmış.
Neyse şaka bi yana, yarışlarda çok güzel geçti, yine dereler taştı ortalık çamur deryasına döndü, ama çok zevkliydi.
NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59
Regal Raptor Class
Ankara
B Rh (+)Arkadaşlar, biz Ankara ekibi olarak yağmurla gittik yağmurla döndük. Donduk donduk...
Bizim için güzel bir tecrübe olmasının yanısıra çok eğlenceli ve sıcak bir buluşma oldu (Mali ile ben titriyoduk ama ortam ve muhabbet sayesinde donmaktan kurtulduk).
Başta malzeme (özellikle ayakkabı) desteklerinden dolayı Kubilay abi ve eşine, Ferhat abi ve Bilgehan'a; Gıda desteğinden ötürü Kubilay abi, eşi ve Metin abiye; Akşamki güzel eğlence için koroya; Eskortluğu için Aksu ve Ferhat abiye ve katılan herkese sonsuz teşekkürler ediyorum...
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
YOK
İstanbul
0 Rh (+)çok keyifli bir gezi oldu hernekadar çadırda kalmak isteyip kalamasakta güzeldi keyvanlar konağıda harikaydı tabiiii![]()
İnsanın Tüm Evrende Kesin Olarak Düzeltebileceği Tek Bir Şey Vardır.KENDİSİ....
Hayatta Ya Tozu Dumana Katarsın Yada Tozu Dumanı Yutarsın
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)