Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 4 Toplam 28 Sayfadan BirinciBirinci ... 2345614 ... SonuncuSonuncu
Toplam 271 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 40 arasi kadar sonuc gösteriliyor

müslüm baba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Müslüm
    Serbest Meslek
     Regalraptor 250 CC
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Bu ağaç dikme etkinliğine neden ilgi yok anlamadım,millet kendinize gelin,ağaç dikmek kadar önemli bir olay olamaz, siz bilirmisiniz Yalovada ATATÜRK AĞACI KESMEMEK İÇİN BİNAYI KENARA ÇEKMİŞTİR.
    NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59

RızaHoşgör - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

RIZA HOŞGÖR
    Serbest Meslek
     RR 2007
     Çanakkale
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı müslüm baba Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu ağaç dikme etkinliğine neden ilgi yok anlamadım,millet kendinize gelin,ağaç dikmek kadar önemli bir olay olamaz, siz bilirmisiniz Yalovada ATATÜRK AĞACI KESMEMEK İÇİN BİNAYI KENARA ÇEKMİŞTİR.
    aynen öyle Müslüm abi :(,
    şuana kadar 233 kişi konuya bakmış 33 kişi ( bunların yarısı benimdir )yorum yapmış.demekki önemli bir konu üzerinde değiliz.
    Konu RızaHoşgör tarafından (03.April.2008 Saat 20:49 ) değiştirilmiştir.
    DİKİLİ BİR AĞACINIZ VARMI?

matemmatik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

R. Aytaç İZGÖRDÜ
    matematik öğretmeni
     RR DD250 E9
     şanlıurfa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Arkadaşlar ne büyük sevap işleyeceksiniz bir bilseniz regallere nos takardınız. Resulullah(S.A.V.) kendisi hayatı boyunca bir sürü fidan ekmiş ve hadislerinde fidan ekmeyi öğütlemiştir. Katılan arkadaşların sevabını Allah şimdiden kabul etsin...

gitarist murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

murat güvendiksoy
    SANATÇI
     REGAL RAPTOR DD 9B
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    ilk defa olacak ..umarım katılabiliriz sağlık vs..)bir aksilik olmazsa... hadi hayırlısı sayın büyüklerim eşimle benide yazarmısınız... tüm arkadaşlara selamlarımızla...
    34 uae 93(a rh+)
    yer: ist-kartal(eskişehirli)

honda transalp

gençer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gençer Güden
    Mimarlık
     RR dd 250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı müslüm baba Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok haklısın müslüm baba..toplantılarımızın en anlamlılarından biri olacaktır. program şu saatte, şurda buluşulacak, şu saatte hareket edip şu saatte dönülecek şeklinde belli olduğunda sanırım daha çok kişi bende geliyorum diyecektir.hem ozaman topiği baştan sona bi gözden geçirip listeyide toparlarız.. umutluyum katılım artacaktır..
    En son nehir zehirlendiğinde, enson balık avlandığında ve enson ağaç kesildiğinde..paranın yenecek birşey olmadığı anlaşılacak:(((

kıvılcım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kıvılcım
    Serbest Meslek
     regal bmw
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    16
    arkadaşlar kimler gidiyor nerde kaçta buluşuyoruz ilk mesaja bunları geçerseniz konu tam anlaşılmış olur hemde toplanmış olur

gezgin murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

murat özdemir
    Serbest Meslek
     zealsun chopper
     İçel-Mersin
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    BİZDE HER EKSOZA BİR FİDAN KAMPANYASI YAPMIŞTIK ama nedense bende 2 eksoz vardı faizinle 15 fidan diktim babam derdi senin bir dikili agcın bile yok diye BABA ama şimdi 15 tane dikili agacım var duy sesimi walla bizim agaçlar büyüdü bile mersin motor hatıra ormanı ama yinede bir rr hatıra ormanı olmalı bizim mevsimle sizin mevsim bir olmadıgı için biz erken diktik agaçları boyum kadar olmuşturlar belki gitmedim nezamandır belki yarın kaçar giderim ormanımıza
    Konu gezgin murat tarafından (05.April.2008 Saat 21:55 ) değiştirilmiştir.
    HERŞEYİN TEK ŞAHİDİ MOTORUM VEDE YILDIZLAR ((( 0537 371 61 74 ))) sonsuz_duman@hotmail.com

aidikurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alper idikurt
    Bankacı
     Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
     İsntabul - Sancaktepe
    Beğenmiş
    514
    Beğenilmiş
    573
    13.Nisan.2008 PAZAR Günü
    Saat 11:00 Dolmabahçe Önünde buluşucaz.Ordan yolumuzun üstünde polat kardeşimize yeni bir motosiklet mağazası açıyor ona hayırlı olsuna uğrayıp ordan direkt ağaç dikmeye gidicez.
    Tüm RaptorRiders Camiasına duyurulur.
    Konu carvalho tarafından (06.April.2008 Saat 18:23 ) değiştirilmiştir.
    RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor

carvalho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Selçuk Tanrıverdi
    At Hırsızı
     BMW GS 1200 ADV
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    Sevgili dostlar, Sn.Ayşe Şule Bilgiç'ten bugün e-posta'ma gelen yanıt aşağıdaki gibidir. Kendisini ağaç dikme aktivitesine çağırmıştım ancak işlerinin yoğunluğu dolayısıyla katılamayacağını belirtti. Yine de aşağıdaki metinde göreceğiniz gibi bizi yürekten destekliyor ve elinden gelkeni yapacak. Tabii kendisine gerek yazılı gerek fotoğraflarla görsel dişe dokunur malzemeler vermek de bizim görevimiz.

Aktivitemizden sonra güzel bir basın bülteni hazırlarız, ben sorumluluğu alıyorum. Deklanşörü kuvvetli arkadaşlardan da güzel fotoğraflar çekmelerini bekliyoruz....

Sn. Bİlgiç'e çok teşekkür ederim kendi adıma, gösterdiği bu duyarlılık adına...

"Selçuk merhaba...

Aktivitenizi yürekten destekliyorum. Programımın yoğunluğu sebebi ile katılamayacağım ancak güzel fotoğraflar ve kısa bir yazı ile(haber metni) beni bilgilendirirseniz, dergide ya da gazetede uygun olursa kullanabilirim...

Sevgilerimle...

Yolunuz açık olsun!"
    yol yapalım yol

RızaHoşgör - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

RIZA HOŞGÖR
    Serbest Meslek
     RR 2007
     Çanakkale
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı carvalho Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sevgili dostlar, Sn.Ayşe Şule Bilgiç'ten bugün e-posta'ma gelen yanıt aşağıdaki gibidir. Kendisini ağaç dikme aktivitesine çağırmıştım ancak işlerinin yoğunluğu dolayısıyla katılamayacağını belirtti. Yine de aşağıdaki metinde göreceğiniz gibi bizi yürekten destekliyor ve elinden gelkeni yapacak. Tabii kendisine gerek yazılı gerek fotoğraflarla görsel dişe dokunur malzemeler vermek de bizim görevimiz.

Aktivitemizden sonra güzel bir basın bülteni hazırlarız, ben sorumluluğu alıyorum. Deklanşörü kuvvetli arkadaşlardan da güzel fotoğraflar çekmelerini bekliyoruz....

Sn. Bİlgiç'e çok teşekkür ederim kendi adıma, gösterdiği bu duyarlılık adına...

"Selçuk merhaba...

Aktivitenizi yürekten destekliyorum. Programımın yoğunluğu sebebi ile katılamayacağım ancak güzel fotoğraflar ve kısa bir yazı ile(haber metni) beni bilgilendirirseniz, dergide ya da gazetede uygun olursa kullanabilirim...

Sevgilerimle...

Yolunuz açık olsun!"
    sağolasın Selçuk,
    artık listeyi oluşturma zamanıda geldi geçiyor bile.
    1-RızaHoşgör+2
    DİKİLİ BİR AĞACINIZ VARMI?

Sayfa 4 Toplam 28 Sayfadan BirinciBirinci ... 2345614 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)