Bu ağaç dikme etkinliğine neden ilgi yok anlamadım,millet kendinize gelin,ağaç dikmek kadar önemli bir olay olamaz, siz bilirmisiniz Yalovada ATATÜRK AĞACI KESMEMEK İÇİN BİNAYI KENARA ÇEKMİŞTİR.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regalraptor 250 CC
İstanbul
B Rh (+)Bu ağaç dikme etkinliğine neden ilgi yok anlamadım,millet kendinize gelin,ağaç dikmek kadar önemli bir olay olamaz, siz bilirmisiniz Yalovada ATATÜRK AĞACI KESMEMEK İÇİN BİNAYI KENARA ÇEKMİŞTİR.
NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59
RR DD250 E9
şanlıurfa
B Rh (+)Arkadaşlar ne büyük sevap işleyeceksiniz bir bilseniz regallere nos takardınız. Resulullah(S.A.V.) kendisi hayatı boyunca bir sürü fidan ekmiş ve hadislerinde fidan ekmeyi öğütlemiştir. Katılan arkadaşların sevabını Allah şimdiden kabul etsin...
REGAL RAPTOR DD 9B
istanbul
A Rh (+)ilk defa olacak ..umarım katılabiliriz sağlık vs..)bir aksilik olmazsa... hadi hayırlısı sayın büyüklerim eşimle benide yazarmısınız... tüm arkadaşlara selamlarımızla...
34 uae 93(a rh+)
yer: ist-kartal(eskişehirli)
honda transalp
RR dd 250
İstanbul
0 Rh (+)çok haklısın müslüm baba..toplantılarımızın en anlamlılarından biri olacaktır. program şu saatte, şurda buluşulacak, şu saatte hareket edip şu saatte dönülecek şeklinde belli olduğunda sanırım daha çok kişi bende geliyorum diyecektir.hem ozaman topiği baştan sona bi gözden geçirip listeyide toparlarız.. umutluyum katılım artacaktır..
En son nehir zehirlendiğinde, enson balık avlandığında ve enson ağaç kesildiğinde..paranın yenecek birşey olmadığı anlaşılacak:(((
regal bmw
İstanbul
A Rh (+)arkadaşlar kimler gidiyor nerde kaçta buluşuyoruz ilk mesaja bunları geçerseniz konu tam anlaşılmış olur hemde toplanmış olur
zealsun chopper
İçel-Mersin
AB Rh (+)BİZDE HER EKSOZA BİR FİDAN KAMPANYASI YAPMIŞTIK ama nedense bende 2 eksoz vardı faizinle 15 fidan diktim babam derdi senin bir dikili agcın bile yok diye BABA ama şimdi 15 tane dikili agacım var duy sesimiwalla bizim agaçlar büyüdü bile mersin motor hatıra ormanı ama yinede bir rr hatıra ormanı olmalı bizim mevsimle sizin mevsim bir olmadıgı için biz erken diktik agaçları boyum kadar olmuşturlar belki gitmedim nezamandır belki yarın kaçar giderim ormanımıza
![]()
Konu gezgin murat tarafından (05.April.2008 Saat 21:55 ) değiştirilmiştir.
HERŞEYİN TEK ŞAHİDİ MOTORUM VEDE YILDIZLAR ((( 0537 371 61 74 ))) sonsuz_duman@hotmail.com

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)13.Nisan.2008 PAZAR Günü
Saat 11:00 Dolmabahçe Önünde buluşucaz.Ordan yolumuzun üstünde polat kardeşimize yeni bir motosiklet mağazası açıyor ona hayırlı olsuna uğrayıp ordan direkt ağaç dikmeye gidicez.
Tüm RaptorRiders Camiasına duyurulur.
Konu carvalho tarafından (06.April.2008 Saat 18:23 ) değiştirilmiştir.
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Sevgili dostlar, Sn.Ayşe Şule Bilgiç'ten bugün e-posta'ma gelen yanıt aşağıdaki gibidir. Kendisini ağaç dikme aktivitesine çağırmıştım ancak işlerinin yoğunluğu dolayısıyla katılamayacağını belirtti. Yine de aşağıdaki metinde göreceğiniz gibi bizi yürekten destekliyor ve elinden gelkeni yapacak. Tabii kendisine gerek yazılı gerek fotoğraflarla görsel dişe dokunur malzemeler vermek de bizim görevimiz.
Aktivitemizden sonra güzel bir basın bülteni hazırlarız, ben sorumluluğu alıyorum. Deklanşörü kuvvetli arkadaşlardan da güzel fotoğraflar çekmelerini bekliyoruz....
Sn. Bİlgiç'e çok teşekkür ederim kendi adıma, gösterdiği bu duyarlılık adına...
"Selçuk merhaba...
Aktivitenizi yürekten destekliyorum. Programımın yoğunluğu sebebi ile katılamayacağım ancak güzel fotoğraflar ve kısa bir yazı ile(haber metni) beni bilgilendirirseniz, dergide ya da gazetede uygun olursa kullanabilirim...
Sevgilerimle...
Yolunuz açık olsun!"
yol yapalım yol
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)