| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Çocuk işini bence zorlamayalım.Çocukların eğlenmeye daha ihtiyaçları var ağaç dikme hem yorucu hemde tam günümüzü alıyor.Çocuklara çok cazip geleceğini düşünmüyorum.Zaten onlara güzel bir piknik yapmamız gerekiyo sözümüz var ama ağaçları daha önceden dikilmiş koşup oynayabilecekleri çimlere yayılabilecekleri bizim motorların arkalarında turlar atıp eğlenebilecekleri bir yer olsun tabi bu benim düşüncem çogunluk ne derse bana uyar.Bu arada biran evvel yapalımda şu geçen seneki fidelere bakalım ne kadar olmuşlar
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
RR dd 250
İstanbul
0 Rh (+)çok yoğun günler geçiyor iş açısından, hafta sonuna kadar görüşmüş olurum. onlar için nezaman olacağı genelde fark etmiyor kolayca kendilerine düşen organizasyonu hallediyorlar. 25-26 , 29-30 nisan tarihleri hafta sonlarına denk gelen tarihler hangisi uygun olur. yada daha sonraki bir hafta sonu mu dersiniz? en azından oraya görüşmeye gittiğimde bize şu gün uygun diyebilirsek daha net cevap alabilmek adına..
En son nehir zehirlendiğinde, enson balık avlandığında ve enson ağaç kesildiğinde..paranın yenecek birşey olmadığı anlaşılacak:(((
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Gençercim, tarih olarak sana uygun bir hafta sonunu seç bence, sonuçta organizasyonla sen ilgileniyor olacaksın. Biz tüm tarihlere uyarız.
Ama bu sefer 60'tan fazla fidan dikelim. Geçen seferde omzum da sakattı, yeterince omuz atamamıştım organizasyona, içimde kaldı zaten.
yol yapalım yol
2006 250e
Mersin
0 Rh (+)rıza / selçuk benim için geçen sene diktiğiniz fidanları kontrol etmeyi unutmayın lütfen
RR 250-9
Adana
0 Rh (+)tebrikler raptorriders.
DON'T RUN YOUR FINGERS OVER MY BIKE AND I WON'T RUN OVER YOUR FINGERS
RR dd 250
İstanbul
0 Rh (+)randevu aldım cuma sabahtan gidip şef'le görüşücem.
En son nehir zehirlendiğinde, enson balık avlandığında ve enson ağaç kesildiğinde..paranın yenecek birşey olmadığı anlaşılacak:(((
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)