iide ben kendim için layt olmadımki hiç agresusum imparatorum... ne geldiyse arkadaş hatırından... :mrgreen:
senide görecess inşallah ... bekara karı boşamak kolay derler....hihohhaho.... :lol:
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
caponord
Samsun
B Rh (+)iide ben kendim için layt olmadımki hiç agresusum imparatorum... ne geldiyse arkadaş hatırından... :mrgreen:
senide görecess inşallah ... bekara karı boşamak kolay derler....hihohhaho.... :lol:
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Suzuki GSF600 BanditS
İstanbul
B Rh (+)babacım ben döndüğün için laytsın demiyom kii.... o na amenna... dostunu satmadın... delikanlılığın şanı burda...fekat hanımın yanında ben layt mayt diilim deme istersen ... geçen gün iki kelam laf yasdıkta yediydin çimdiği... Allah muhafaza diyom.... :mrgreen:
SSUUUUuuu...!
caponord
Samsun
B Rh (+)ulaaaaaaaaa.sen adamı öldürürsün beaaaaa.......layt yaptın ya beni.....
senide görecess allah ömür versin....bizim oğlanın düğünüyle beraber senide evlendiriris heralde sanırsam bi ihtimal....hihohaha :mrgreen:
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
hayırlı olsun arkadaş kazasız sürüşler dilerim
[color=cyan]Yaşamak zevki nedir bilmez ölümden korkan.
Suzuki GSF600 BanditS
İstanbul
B Rh (+)oğlan kaç yaşınada ki.... yani ona göre..... ben evlenemiyom diye evde kalmasın soonaaa... yazık... :mrgreen:
SSUUUUuuu...!
DD250
İstanbul
0 Rh (+)Merhaba arkadaşlar bende bu gün almaya gideceğim D100 üm ile katıldım aranıza
fuarda görünce dayanamadık aldık çok şirin ...![]()
Suzuki GSF600 BanditS
İstanbul
B Rh (+)aman polatım.. tikkat... rodaj önemli... 100 km zorlama makineyi ... yavaş yavaşş.. önce 40-50 bi 300km kadar.. sona 50-60'ı geçme 800 kmye kadar.. sona 80 falan yap 1000 km ye kadar.. sona bass gitsin... ammman tikkat...
SSUUUUuuu...!
DD250
İstanbul
0 Rh (+)teşekkürler bu yeni bir motor için önemli bir konu
1-Rodaj önemlii
yeni önerileri bekliyorum
caponord
Samsun
B Rh (+)11 yaşında ... 10 sene kadr beklersin sende zatti.. anca.. tohuma kaçmadan senide eflendiriris o aralarda.....zuhahaha.. puhahahah.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:agresus Nickli Üyeden Alıntı
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Suzuki GSF600 BanditS
İstanbul
B Rh (+)ne beaa.. 10 sene ass bana.. senin oğlan evlnsin çoluğa çocuğa karışşsın.. eğer ki erkek torun sahibi olursan onun sünnetiynen evleniim ben.. hatta kirvesi falan oliim.. damat kirve kimselere nasip olmasss..
SSUUUUuuu...!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)