Teşekkür ederim. Peki bu yağ değişimini herhangi bir motosiklet ustasına yaptırsam olur sanırım, yetkili servis Afyon'da yok da..
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor DADYW CLASS 250cc
AFYONKARAHİSAR
A Rh (+)Teşekkür ederim. Peki bu yağ değişimini herhangi bir motosiklet ustasına yaptırsam olur sanırım, yetkili servis Afyon'da yok da..
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Ben Afyon a geldiğimde şehirden Özdilek e doğru giderken solda Ford var onun arkasında eski yol gider, o civarda büyük bir motosiklet satıcısı vardı, her marka motor satıyordu ve onda Regal de vardı. Geçen sene idi. Oraya bir sor bakalım usta nerede var kim var diye.
Bak yağı değiş vitesin nasıl daha rahat geçtiğini hissedeceksin ve motordaki çalışma rahatlığınıda farkedeceksin.
Olmadı Afyon da motor tamircisi çok var git en iyisini bul ve yaptır bakımını. Yakın olsaydın hafta sonu gelir her bakımını yapardım. Birde bujileri falanda sök at kalite bişey taktır.
AFYONKARAHİSAR
A Rh (+)Mehmet abi o bahsettiginiz motosikletci piyasayı dolandırıp kaçtı
Yetkili servise gitme isteyişim garantiden ötürü. Sizce garantinin önemi var mı? Yoksa iyi bir usta bulursam yaptırayım mı? Aslında en iyisi Ankara'ya getirmek gibime geliyor, ne dersiniz?
AFYONKARAHİSAR
A Rh (+)Ayrıca 200Km.deki yağ değişimini kendim yapabilir miyim? Zor bi işlem midir?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)