Benim Motor 2006 model, ayaklık inikken alet elektriği kesiyor, motor çalışmıyor. Bunu iptal etmek istiyorum, nasıl yapılır bilen var mı? Daha önce yapan var mı?
Ayaklığa 3 tane kablo bağlı, onları söksem sorunum hallolurmu?
Taylan
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
DD 250 E 9B
ankara
A Rh (+)Benim Motor 2006 model, ayaklık inikken alet elektriği kesiyor, motor çalışmıyor. Bunu iptal etmek istiyorum, nasıl yapılır bilen var mı? Daha önce yapan var mı?
Ayaklığa 3 tane kablo bağlı, onları söksem sorunum hallolurmu?
Taylan
regal raptor
İzmir
0 Rh (-)Evet aynen öyle o soketi sök işlem tamam.
motorda son karar R&R
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Ayaklığı iptal eden soket akünün yanında hemen, servisi yakınsa götür hemen söksünler, yada yapabilrsen sen yap basit birşey...
regal raptor
İzmir
0 Rh (-)Ben ayaklığın oradan söktüm kabloları aramasına gerek yok bence söktümü iş tamam.
motorda son karar R&R
regal raptor dd250
Sivas
A Rh (+)Bence akünün ordaki jaktan sökmesi daha mantıklı. Ayaklıktaki swichi sökmüşsün anladığım kadarıyla. O şekilde boşta sallanmaktan zarar görebilir en garantisi jaktan sökmek. Çok basit bir işlem bir kaç dakikanı alır...
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)
RR-250 e9
Ankara
0 Rh (+)
caponord
Samsun
B Rh (+)Ayaklıktaki muşuru sökerseniz sarsıntıdan içindeki menteşe sistemi kendi kendine kapanır ve motorunuz stop eder.. en iyisi akünün yanındaki jak tan sökmek..
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
RR DD250 E9
şanlıurfa
B Rh (+)Bence en iyisi sökmemek. Allah muhafaza insan unutabiliyor. Açıkken yola devam edersen sola ilk virajda asfaltla samimiyet kurabilirsin...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)