Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 70 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Mehmet Aksu
    Muhasebe ve Finansman
     Regal Raptor DD250E
     Ankara
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    3
    İzmirli arkadaşlar merhaba,

Haftalık toplantılarınız maşallah güzel geçiyo resimler falan keyifler yerinde.

3-4 Mayıs da Abant için gelmeyi düşünen arkadaşlar varsa çok seviniriz.

27-29 Haziran Ayvalık içinde en yakın il sizsiniz, katılımın yüksek olması lazım İzmir den. Mazereti olan arkadaşlar da en azından Pazar sabahı çıkar yola, Ayvalık da görüşürüz, yakınen tanışırız ve öğleden sonra genel dağılma olacağı için geri dönerler İzmir e. Hem yol yapmış olurlar, hemde RR fotoğraf karesine girmiş olurlar.

Haydi İzmir kırmayın bizleri, zorlayın imkanları. Hakkı başkanın çok emek sarfettiğini biliyoruz, yollarda başkanı yalnız bırakmayın.

hakkı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

hakkı özboyacı
    Makina Mühendisliği
     suzuki DL1000
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Aksu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İzmirli arkadaşlar merhaba,

Haftalık toplantılarınız maşallah güzel geçiyo resimler falan keyifler yerinde.

3-4 Mayıs da Abant için gelmeyi düşünen arkadaşlar varsa çok seviniriz.

27-29 Haziran Ayvalık içinde en yakın il sizsiniz, katılımın yüksek olması lazım İzmir den. Mazereti olan arkadaşlar da en azından Pazar sabahı çıkar yola, Ayvalık da görüşürüz, yakınen tanışırız ve öğleden sonra genel dağılma olacağı için geri dönerler İzmir e. Hem yol yapmış olurlar, hemde RR fotoğraf karesine girmiş olurlar.

Haydi İzmir kırmayın bizleri, zorlayın imkanları. Hakkı başkanın çok emek sarfettiğini biliyoruz, yollarda başkanı yalnız bırakmayın.
    aslında ben aynı tarihlerdeki marmok a katılmayı planlıyordum. ama tarihlerin çakışması nedeniyle iptal ettim, şimdi gözler ayvalık buluşmasında. böyle bir buluşma kesinlikle kaçmaz diye düşünüyorum. çok güzel ve eylenceli bir kamp olacağına inanıyorum.

drali ila birlikte abant kampına katılmayı düşünüyoruz. trenle eskişehir e geçip kalan yolu motormalırımızla yapacağız. dönüşte yine aynı yolu izliyeceğiz. şimdilik herşey hazır gibi, yeterki o tarihlerde açil bir iş gelmesin. umarım ayvalık tan önce abant ta görüşebiliriz.
    hakkı
    DL1000

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)