Alıntı Kino Nickli Üyeden Alıntı
okanım samsunlum dostum bak istanbul ekibinin dertlerine allahtan istanbulda değiliz ya oks gks öss abicim bunlar bizi kasar yaa
deniz desen samsunda da var mersin de de var (emrahss senin için üzgünüm eskişehirde yoktur herhalde :lol: )
sahil yolu desen samsunda da mersinde de var turlamak amacı ile
doğal güzellikler allah korusun en kralı var yeşilin en yeşili sarının en sarısı mavinin en mavisi gemiler desen oooohhh bolbol
denizin öte yakası yok işte bir tek

ya ne işimiz var istanbullarda köprü köprü kesilecezzz :P paralı yolda kesilecez :P
zaten kıtkanaat almışık motorlarımızı :?

okan samsunda gişe varmı abicim :lol: mersin de yok abicim :P

aslında istanbuldaki arkadaşlar 2 RR alacak biri anadoluda diğeri avrupada heçte köprüye kesilmezler
yaa kino baba acıyom bu istanbulluların haline ben....bu ne yaa ogs yok kgs .. yok otomatik geçiş otomatik geçemeyiş.. bu ne yaaaa....hem motüre binecem hemide köprüye para verecem.... tööööbeee..bizim burda hem kızılırmakta hemde yeşilırmakta köprü var valla bedafaya.. gelsinler burdan geçsinler.. hayret yaa bedafa köprü var illede paralıdan geçecekler...bu istanbulluların işine benim aklım ermiyo falla billa...
kino baba bizim memleket te herşey bedafa.. yola çık bi sinyal ver bi daha vermene bilem gerenk yok...trafik polisine diyosun evden çıkarkene bi kere sol sinyal verdiydim diye .. o da tamam geç dio...her şey tasarruflu bisim memlekette.. yaşanmas bu istanbulda yaşanmassss..... :lol: