meteorolojinin işi pek belli olmasada cuma yağmurlu gözüküyor .. c.tesi, pazar ise parçalı bulutlu, yağmursuz ve 20 derece civarı gözüküyor. yani hafta sonu hava güzel. yine bi kapalı mekana tıkılıp kalacağımıza; toplantımızı bu haftalık pazara mı kaydırsak? yada her ikisinide yapalım.. pazar hava güzel boş geçirilmesin diye söylüyorum..

Ben yokum bu cuma, aha size topik, dükkan sizin, dilediğiniz yerde buluşun kelebekler siziii
yok öyle topu bize atıp ortadan kaybolmak.. hem sonra kişilerin özel gezileri olur siteye yazar katılmak isteyen katılır katılmak istemeyen katılmaz. ama bildiğim kadarıyla kişiler haftalık buluşma organize edemez.(yanılıyor olabilirim ama topu selçuk moduma geri atmaya çalışıyorum oyüzden bu çabam) siz organize edin biz gideriz:): tabii bu işin espirisi en azından fikir beyan edin modlarım, arkadaşlar h.sonumu, cumamı, ikisidemi? hafta sonuysa nereye gidilsin? sonrada bi ortayol bulalım valla pazarları evde canım sıkılıyor bişeyler yapalım..birisi el atsın böyle olmuycak..