Alıntı Dedebey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
herkese teşekkürler. aslanbuclu'ya ayrı teşekkür. hocam anladım da ben motor kullanmaya zaten bahsettiğin aletin sepetsizi ile 12-13 yaşlarında başladım. neyi veya ne kullanacağımı bilmediğimden veya salaklığımdan değil ciddi olarak deneyimlerinizi öğrenmek ve tavsiye almak istedim. planetlere gelince şu an bile seve seve kullanabileceğim bir motordur. bazı meselelerini birçok kişiden faha iyi bilirim. motorculuk konusuna gelince de 18 imi doldurur doldurmaz ilk işim motor ehliyeti almak oldu. ki araba ehliyetini bundan bir sene sonra yaptım. planet,java sport, honda,kawasaki ilk motorlarım oldu. 1995 te scooter aldım hala kullanıyorum. 250 lik motor yaklaşık 10 yıldır kullanmadım. iş vs sebeplerle. sizlerden piyasanın bu bolluğunda deneyimlerinizi paylaşmanızı rica ediyorum. ancak şu an ibre RR ye dönük gibi görülüyor. Fiyat konusunu dikkate almazsanız artık sevinirim sanırım bu benim hatam oldu. millete alay konusu olduk bu arada.
sağolun. teşekkür edrim paylaşımlarınıza.
Kardeşim kimse senin maddi gücünle dalga geçemez alayda edemez, sen rahat ol, senin elindeki paraya 2500 ytl ye regal alabilirsin sahibinden .com da var, gerçi motoru görmek lazım ama bence acele etme senin kesene uygun regal bulacaksın, belki biraz sorunu çıkacaktır ucuz motorun ama anladığım kadarıyla elin anahtar tutuyor,sen işin içinden çıkarsın.