Olay mahalline biraz heyecanlı bir arkadaşımla gitmiştim. Muhabbetin ortasında bir yerde tutturdu 'ille de motor kullanıcam' diye... tamam deidk mecburen ve verdik bizim canavarı altına. "Gaz bu, debriya bu, vites bu... yürü bakalım" dedim. Tabii motoru 'durmak' değil, 'sürmek' için aldığımdan frenlerin yerini söylemedim. Allah'tan bir kaç kişi müdahale edip gösterdi frenleri ama olacakları tahmin ettikleri için uzaklaştılar sonra. Motor hareket ederken sisi bardan tutup bir kaç adım takip edebildim ama sonra makine birden hızlanınca bırakmak durumunda kaldım. Makine güçlü, kız n'apsınSonrası yaklaşık beş metrelik patinaj ve yalpalayan bir motor... akabinde sola yatmış motorun altında bir sağ bacak, sırtüstü uzanmış biri... yaşadığı şoktan dolayı sadece bakıyor. Zaten hangimiz ilk düşüşünde kısa süreli de olsa bir şoka girmedi ki...
Millet koştu, motoru kaldırdı... herkes sırayla Ebru'ya -düştüğü için- "aramıza hoşgeldin" dedi. Biraz eli ayağı titredi, sonradan düşmenin çok zevkli bir şey olduğunu itiraf etti. Ciddi bir niyet içerisinde... "alıcam ben de" diyor.
Konu Dışı: Hepinizi çok sevdi. "Çok iyi arkadaşların var" dedi. Haklı da... ailemiz gerçekten çok güzel. Bir yere gittiğimde samimi olarak bana gülümseyen yüzlerle karşılaşmak harika. Hepiniz iyi ki varsınız.

E-250
İstanbul
0 Rh (+)
Sonrası yaklaşık beş metrelik patinaj ve yalpalayan bir motor... akabinde sola yatmış motorun altında bir sağ bacak, sırtüstü uzanmış biri... yaşadığı şoktan dolayı sadece bakıyor. Zaten hangimiz ilk düşüşünde kısa süreli de olsa bir şoka girmedi ki...

dan esirgesin diyelim ve devamını dileyelim inşaallah :D