way güzel dostlarım way sizlerede böyle güzel günler layık zaten ne kadar güzel neşeli bir hafta sonu geçirmişsiniz sizler adına gerçekten çok sevindim :evil: :evil:
okanım abicim yavaş yavaş ben olayı çözüyorum
önce abicim salat ve elmalı turtalar için yaşar abimin sevgili eşi nursen yengenin peşini bırakmıyacaz![]()
bunları kaptıktan sonda direkt mangal başı gökhan üstadın yanına takılacaz mangal sorumlusu olarak oradan da kapacaz malzemeleridemir alıp
direkt yaşar abiyi takiben gökhan üstadın raptor barına dogru hareket edecez![]()
bu arada inci öğretmenime arada bir göz kulak olacaz baksana nasıl çılgın bir beden eğitimi öğretmeni :lol:
okan yaşar abi gökhan üstad ve mercan abi ile biraz muhabbet edecez![]()
yemekler bitti mi :?: ok hemen inci öğretmenimin yanına demir atacaz ki közde türk kahvemizi içebilelim.![]()
arkasından sen kullanmazsın ama ben o sakızlı lezzeti tadmak için hakinen dostumun yanıa çakacam kazığı
oda bittimi güzelleştik miii abicim aidim kurtumun ve de agresussumun cevrelerinde dolaşacaz ki fotolarımız çıksın
hatta baktın canın sıkılıyor takıl inci öğretmenine çılgınlık yap adrenalin yükselsin
aslında gördüğüm kadarı ile inci öğretmenimi ellerinden geldiğince frenlemeye çalışmışlarda
önemli nıokta ; tayfunu göz ucuyla kontrol edecez keleğe gelmeyelim.
hafta sonu piknik gezileri bu şekilde oluyor bilgin olsun Okannn benden söylemesi![]()

2006 250e
Mersin
0 Rh (+)