Valla Afyon'da tek RR bende maalesef. Sizin o dediklerinizi ben burda "bızzzzzzzzzzzz" diye geçen mobiletlerle ve üzerindeki bilinçsiz sürücülerle yapmak durumunda kalıyorum ...
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor DADYW CLASS 250cc
AFYONKARAHİSAR
A Rh (+)Valla Afyon'da tek RR bende maalesef. Sizin o dediklerinizi ben burda "bızzzzzzzzzzzz" diye geçen mobiletlerle ve üzerindeki bilinçsiz sürücülerle yapmak durumunda kalıyorum ...
Ne kadar bilirsen bil söylediklerin karşındakinin anlayabildiği kadardır.
250 9E
İstanbul
A Rh (+)yine söylüyorum.İmzam cuk oturmuş bu topic'e
Ali İnaç
BİR GÜN HERKES REGAL RAPTORLU OLUP DOSTLUĞU TADACAK.
Yahu hep bana mı geliyor bunların aksileri?!? Ben henüz selam verdiğim hiçbir Regal Raptor sahibinden karşılık alamadım!
sym gts 250 evo i
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)bu sabah atakoy kavsagında eskı uyemız '''ozziy''' i gordum...
yanına yaklasıp selam verdım.korna caldım.
ama nafıle...
sanırım benı kendı sıtesınden sandı.
ama olede boylede tepkı yok...
ne yapayım bende bastım gıttım...
literatürde foreman...
halk arasında formen...
dostlar arasında FATİH....
caponord
Samsun
B Rh (+)hehehehee... yaralarınızı deşmiş oldum ....bi kaç sene içinde serseri motorcularda uysallaşacak merak etmeyin.. kolay değil yeni bi oluşum bu motosiklet görgü kuralları...insanlar bakacak ulan herkes efendi gibi gidiyo kaskı koruması tam bende böyle oliim bari demeye başlıyacak..
ve tarih bizden bahsedecek......:mrgreen:
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
fz6
ALANYA
A Rh (+)arkadaşlar bu arada murat kardeşimizin videosunu seyreden oldumu? bence bi seyredin , bence gerçekten iyi. kamplar murat la bi başka olur gibi , haberiniz olsun...istanbul bölgesi lafım sizlere..biz çok uzaklardayız.:(
Aprilia Pegaso 650ie
İstanbul
B Rh (+)yaaw bu sitenin, bu insanların, bu motorculuğun en çok nesini seviyorum biliyormusunuz? aramıza her yeni katılan arkadaşımızla birlikte bütün heyecanları yeniden, aynı hevesle yaşıyoruz ya harbiden çok hoşuma gidiyor. şu motor işine kendimizi kaptırdık ya bi kere, yolda iyi bir motor gördümmü boynum kopana kadar arkasından bakmadan edemiyorum, bi de regalse illada sahibini bulup konuşmam lazım gibi geliyor.
haydi çocuklar motora
REGAL RAPTOR 250 CC
Manisa
B Rh (+)ben regallı olsun olmasın farketmıyorum sonucta ıkımızın ortak bır hobsı var olduğunu dusunuyorum ve selam verıyorum sonucta her ıkımızde ıkı tekerız ortak bır hobımız var...
BIR EGSOZUN SESI BIN EGSOZUN TADI VAR YOLUNUZ VE FARINIZ ACIK OLSUN ....
TLGYLDZ-REGAL RAPTOR
MANISA-KIRKAĞAÇ
RR dd 250
İstanbul
0 Rh (+)duran, sıkışık trafikte arkadan gelen motorlara yol vermek kadar güzel bişey varmı? bazen aynamı kapatıyorum geçmeleri için bazen biraz ileri alıp yol açıyorum .. belki kimisi 'altındaki arabaya bak ..çok kıymetli arabası varmışta vurmamızdan korkuyor heralde ' diye düşünebilir. ama anlayanlar çoğunlukta.. çoğu korna çalıp teşekkür ederek gidiyor..
motorla giderken ikimizde birbirimizi görüp(tanıyamasakta,duramasakta)selamlaşıyoruz..am a arabayla öyle olmuyor.giderken bende yolda regal görüyorum selam verecek oluyorum(biçokkez verdim) sonra motorla giderken bana korna çalan arabalar hakkındaki ilk düşüncemin 'korna çalanın bana bir sebepten kızgın olduğunu düşündüğüm aklıma gelince vazgeçiyorum. yani araçlar birbirlerine uyarmak için ve istanbulda kızdıklarında korna çalıyorlar.. arabaylayken motorlara selam vermek için korna çaldığımda adam benim de motorcu olduğumu nerden anlasın ki ? onu uyarmak için yada kızdığım için korna çaldığımı sanıyorlar o yüzden arabaylayken motorlara yardımcı oluyorum ama korna çalmıyorum..
arabaylayken motorlara selam vermek için korna çaldığımda adam benim de motorcu olduğumu nerden anlasın ki ? deyince geçenlerde bi arkadaşın verdiği link'i karıştırırken(bu sitede regal satılıyor hangi dilde bilen varmı diye soran arkadaşın verdiği link ti) arabaların arkasına yapıştırılan bir motor çokartması gördüm sanırım insanlar arabalarıyla giderken diğer sürücülere aynı zamanda motor sürücüsü olduklarını anlatmak için bunu yapıştırıyor. bence çok güzel bişey ..bulursam alıp arabama yapıştırıcam..
Konu gençer tarafından (11.Nisan.2008 Saat 00:17 ) değiştirilmiştir.
En son nehir zehirlendiğinde, enson balık avlandığında ve enson ağaç kesildiğinde..paranın yenecek birşey olmadığı anlaşılacak:(((
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)