Arkadaşlar, bugün itibariyle yeni bir regalciyim.. Kısrağımı Müslüm Baba nın nezaretinde içimde bin heyecanla evime getirdim..Aydın' dan İstanbul' a geleli neredeyse 15 yıl oldu ve bu süreç içerisinde hiç kimsenin karşılık beklemeden birşeyler yaptığına şahit olmadım burada.. Fakat bu siteye girdikten ve Müslüm Baba'nın vermiş olduğu telefon numarasını aradığım günden bu yana ( 1 hafta önce ) aralıksız benim için nasıl uğraştı bilemezsiniz. Raptor alım süreci içerisinde benden daha pimpirikli ve kılı kırk yararak sanki kendisine motosiklet alıyormuş gibi özendi kendisi. Hatta motorsiklete bakmak için onun meşhur Küheylanıyla gittik ve gününün neredeyse tamamını benim için harcadı ve Raptor uma sahip olmamı sağladı. Benim yüzümden ödemelerini bile geciktirdi..Umarım zarara girmez...
Eğer burada bir Raptor ailesinin varlığı söz konusu ise Müslüm Baba nın hakkının ödenmeyeceğini kendi adıma söylemek isterim..Ona karşı saygıda kusur olmamalı..Biz kendi motosikletimize yoğunlaşırken, o bir üst perdeden ruhsattaki muayenelerde yanlışlar üzerine Ankara lara laf anlatmaya çalışıyor.
Kendi adıma teşekkür ederim Müslüm Baba..
Biraz uzun oldu kusuruma bakmayın.
Saygılar.