Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 20 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

TLGYLDZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

tolga yıldız
    Eczacı teknısyenı
     REGAL RAPTOR 250 CC
     Manisa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    valla satısların durduğu konusunda bır fıkrım yok ama parca sıkıntısının yasandığı konusunda bır soylentı duydum ama gercı ne kadar doğrudur bılmıyorum kulaktan dolma bılgılerle ıs yapmak hosuma gıtmez neyseee bırde motoru değiştıreceğını soylemıssın gercı dusunuyorsundur ama kalkıp yuksek modelden dusuk model bır makınaya bıneceksın bu bırrr ıkıncısı alacapğın makına gene aynı cc de ıse değmez gerek yok derım olabılır belkı kalıtelı bır aletın olacak ama sonuctaaa bır yol yapmıs bır makına alacaksınnn ama karar senın elındekı makına temız ve memnunsan gerek yok derım....
    BIR EGSOZUN SESI BIN EGSOZUN TADI VAR YOLUNUZ VE FARINIZ ACIK OLSUN ....
    TLGYLDZ-REGAL RAPTOR
    MANISA-KIRKAĞAÇ

b
    a
     a
     a
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı TLGYLDZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla satısların durduğu konusunda bır fıkrım yok ama parca sıkıntısının yasandığı konusunda bır soylentı duydum ama gercı ne kadar doğrudur bılmıyorum kulaktan dolma bılgılerle ıs yapmak hosuma gıtmez neyseee bırde motoru değiştıreceğını soylemıssın gercı dusunuyorsundur ama kalkıp yuksek modelden dusuk model bır makınaya bıneceksın bu bırrr ıkıncısı alacapğın makına gene aynı cc de ıse değmez gerek yok derım olabılır belkı kalıtelı bır aletın olacak ama sonuctaaa bır yol yapmıs bır makına alacaksınnn ama karar senın elındekı makına temız ve memnunsan gerek yok derım....
    parca sikintisi kesinlikle yok, o konuda garanti verebilirim, yalniz yedek parcayi satanlarin insanliklarinda sikinti var, bu konuda da garanti veririm her turlu. bugun 5 lira dedikleri parcaya yarin 10 lira da diyebilirler, 15 lira da, iste bu konuda garanti veremem :D:D

hem mondial bu sene acayip ataga kalkti. televizyonda carsaf carsaf ilan veriyorlar. regal parcasi olmazsa mondial olur, o olmazsa jinlun olur, o da olmazsa kanuni olur. sonucta hepsi ayni b..un suyu...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)