Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu
Toplam 26 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

aidikurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alper idikurt
    Bankacı
     Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
     İsntabul - Sancaktepe
    Beğenmiş
    514
    Beğenilmiş
    573

keyifci ,RaptorRiders Ailesine'e Hoşgeldiniz...

Aramıza hoşgeldiniz Sayın keyifci!

Dostluğun tek adresi olan Raptorriders Motosiklet Kulübü’ne üye olduğunuz için teşekkür ederiz.

Üyelerimizin sizi daha yakından tanıması için lütfen burdan kendinizi detaylı olarak tanıtan bir yazı yazınız.

Umarız eğlenceli vakit geçirirsiniz.

Katılımcı olmanız dileğiyle.

Sevgiler, saygılar…

RaptorRiders Yönetim.

(NOT: Lütfen üye kendini tanıtmadan herhangibir mesaj yazmayınız)

keyifci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Hüseyin Akgün
    Avukat-Ticaret
     DADYW 250 E-9
     Alanya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Teşekkür ederim Aidikurt ve diğer motorsever kardeşlerim. Ben aslen Konya-Seydişehirliyim.İlçemde avukatlık yaparken oğlumun sağlık sorunları nedeniyle ve doktor tavsiyesi ile pekçok akrabamın daha önceden yerleşmiş olduğu Alanya'ya 2002 yılında taşındım ve burada da 2005 yılı sonuna kadar avukatlık yaptım.
    2005 yılında A-2 ehliyet aldım ve çocukluk ve gençlik yıllarımda kullandığım küçük ve 2 zamanlı motosikletimi saymazsak hep içimde olan motor siklet aşkı depreşti. O zaman için mondial marka bir scooter kullanmakta idim.
    Vee sanırım ben bir çılgınım ki; 2005 yılı sonu itibarı ile avukatlığı bırakıp motosiklet mağazası açtım. Eniştem de fizik öğretmenliğinden istifa etti ve birlikte motosiklet satış, servis ve yedek parça işine girdik.
    2006 yılında da Regal bayisi de oldum ve ilk motorsikleti kendime aldım. Her fırsat bulduğumda ise motorsikletimle geziyorum. Ama maalesef işimden uzun süreli ayrılamıyorum ve yaptığım yol genelde kısa mesafe oluyor. Ama alanyada ciddi bir regalci kitlesi oluşturduk.30 kadar regal oldu alanyada. Sık sık regal gezisi yapıyoruz burada. Gerçi kısa mesafe az motorsiklet oluyo ama yine de çok hoş bir görüntü oluşturuyor motorlarımız.
    Ben motorumu ve doğayı çok severim. Nickimden de anlaşılacağı gibi hayattan zevk almaya çalışan pozitif bir yapım var. (Mangal benim olmazsa olmazlarımdandır.) Ve ilerleyen zamanda sizlerden isteyeceğim en büyük yardım eşim konusunda olacaktır. Motorsiklet sevgisini ona aşılayamadım. Hatta istemiyor motorsiklet kullanmamı. Korkuyor sanırım. Keşke gezilere gelmeye ikna edebilsem çünkü çok güzel ud çalar. En büyük ilgi alanlarımdan birisi de müziktir. Eşim ud dışında telli ve klavyeli pek çok enstruman çalar. Kızım ise keman. Oğlum küçük ama ilgisi çok müziğe.

keyifci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Hüseyin Akgün
    Avukat-Ticaret
     DADYW 250 E-9
     Alanya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Sanırım lafı fazla uzattım.2 yıldır takip ediyorum forumlardan sizleri ve çok hoş kıskanılası bir bağınız, arkadaşlığınız ve yardımlaşmanız var. Her motorseverin zevkle takip edip faydalandığı bir yer burası. Ben motorumla ilgili pek çok ayrıntıyı buradan öğrendim başta.Ve sizleri de alanya tarafına beklerim. Gezi anlamında çok güzel parkurlar ve harika konaklama alanları var buralarda.

X_FREERIDER_X - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

erkan
    serbest
     rr 250 e
     bursa
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 2
    Hoşgeldin "keyfiçi" ...

Anlaşılan, karşılaştığımızda soframızdan ve muhabbetimizden eksiğimiz olmayacak...

Sadece sen değil tüm ailenin de keyfinize düşkün olduğunuz belli. Muhabbetiniz ve beraberliğiniz hiç bozulmasın...
    CHROME IS THE BEST MATERIAL !

yenikoylu_ua - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kubilay BURSALIOĞLU
    Serbest Meslek
     Aprilia Caponord
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 4
    Aramıza hoşgeldiniz umarım en kısa sürede yüzyüze tanışma fırsatımız olur.
    Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!

kaanka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alper Kaan Ka...
    Bankacı
     Artık yok ;(
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    aramıza hoş geldin... keyifciyim demişsin tamyerine geldin valla, burda keyfine düşkün olmayan yok. herkez doğa aşığı ve mangalcı... valla benim eşim hayatında bisiklete dahi binmemişti şimdi motorsiklet ehliyeti bile aldı, artık bütün gezilere katılmak istiyor.Ayvalık gezisine ailenle katılma imkanın olursa eminim eşin oradaki ortamı görünce motorada ısınacaktır...

müslüm baba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Müslüm
    Serbest Meslek
     Regalraptor 250 CC
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Kardeşim hoş geldin aramıza,keşke İstanbulda olsaydın,senle arkadaşlık çok keyifli olacağa benziyor, yalnız anlamadığım Alanyada bu kadar regal varken neden biz hiç sitemizde göremedik bu arkadaşları siz bile yeni üye oldunuz hatta regalin alanya bayiliği ve servisi de sizde dediğinize göre, senden yedek parça isteriz diyemi korktun.
    NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59

bilgihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bilgihan
    ihracat
     mondial 100 nt turkuaz
     Istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    5
    Keyifçi arkadaş hoşgeldin..
    Bilgihan YILDIZ..1970

FREE YOUR MIND !...
    0 Rh (+)

dinyeper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

oktay saglam
    Makina Mühendisi
     Regal Raptor DD-250 E-9B
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    hocam aramıza hoşgeldin.benimde tanıdıklarım var bayağı o tarafta geliyorum yazları Alanyaya .Umarım görüşmek kısmet olur!tekrar hoşgeldin!
    No MoRe BeTs...!

OkTaY
    ANKARA/AYRANCI

carvalho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Selçuk Tanrıverdi
    At Hırsızı
     BMW GS 1200 ADV
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    Hüseyin kardeşim hoşgeldin,,

Samimi yazın için teşekkürler. Seni aramızda görmekten mutlu olacağız. YAlnız ben de 30 regalciye takıldım. Arkadaşlar sitemizden haberdar değil mi acaba? Onları da üye yapalım, büyüyelim değil mi...

Sadece Regal de değil. Çevrenizde tanıdık, RR dostluğuna ortak olabilecek iki teker dostlarına kapımız her zaman açıktır...
    Konu carvalho tarafından (16.April.2008 Saat 11:38 ) değiştirilmiştir.
    yol yapalım yol

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)