Teşekkür ederim Aidikurt ve diğer motorsever kardeşlerim. Ben aslen Konya-Seydişehirliyim.İlçemde avukatlık yaparken oğlumun sağlık sorunları nedeniyle ve doktor tavsiyesi ile pekçok akrabamın daha önceden yerleşmiş olduğu Alanya'ya 2002 yılında taşındım ve burada da 2005 yılı sonuna kadar avukatlık yaptım.
2005 yılında A-2 ehliyet aldım ve çocukluk ve gençlik yıllarımda kullandığım küçük ve 2 zamanlı motosikletimi saymazsak hep içimde olan motor siklet aşkı depreşti. O zaman için mondial marka bir scooter kullanmakta idim.
Vee sanırım ben bir çılgınım ki; 2005 yılı sonu itibarı ile avukatlığı bırakıp motosiklet mağazası açtım. Eniştem de fizik öğretmenliğinden istifa etti ve birlikte motosiklet satış, servis ve yedek parça işine girdik.
2006 yılında da Regal bayisi de oldum ve ilk motorsikleti kendime aldım. Her fırsat bulduğumda ise motorsikletimle geziyorum. Ama maalesef işimden uzun süreli ayrılamıyorum ve yaptığım yol genelde kısa mesafe oluyor. Ama alanyada ciddi bir regalci kitlesi oluşturduk.30 kadar regal oldu alanyada. Sık sık regal gezisi yapıyoruz burada. Gerçi kısa mesafe az motorsiklet oluyo ama yine de çok hoş bir görüntü oluşturuyor motorlarımız.
Ben motorumu ve doğayı çok severim. Nickimden de anlaşılacağı gibi hayattan zevk almaya çalışan pozitif bir yapım var. (Mangal benim olmazsa olmazlarımdandır.) Ve ilerleyen zamanda sizlerden isteyeceğim en büyük yardım eşim konusunda olacaktır. Motorsiklet sevgisini ona aşılayamadım. Hatta istemiyor motorsiklet kullanmamı. Korkuyor sanırım. Keşke gezilere gelmeye ikna edebilsem çünkü çok güzel ud çalar. En büyük ilgi alanlarımdan birisi de müziktir. Eşim ud dışında telli ve klavyeli pek çok enstruman çalar. Kızım ise keman. Oğlum küçük ama ilgisi çok müziğe.