İlgilenen herkese verdiği değerli bilgiler için teşekkürler..
Aksu başkanım, NGK olmasın. Champion bulamazsanız Bosch da olur. Saygılar..
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor DADYW CLASS 250cc
AFYONKARAHİSAR
A Rh (+)İlgilenen herkese verdiği değerli bilgiler için teşekkürler..
Aksu başkanım, NGK olmasın. Champion bulamazsanız Bosch da olur. Saygılar..
Ne kadar bilirsen bil söylediklerin karşındakinin anlayabildiği kadardır.
REGAL RAPTOR DD-250-E9
İstanbul
A Rh (+)dostum o tak sesi motorlarımızı ilk aldığımızda bizden de geliyordu
motorunu ısıtırken debriyaja 40 saniye felan basılı tut basılı tutarken ufak ufak gaz ver bu işlemi 2 kere tekrarla vitese attığında ses gelmeyecektir zaten bu işlemi sabahları yaparken alışkanlık haline getirceksin ve motorda bi müddet sora alışmış olacak saygılar
emrah kardeş okanın dediği doğru balataları takarken yağın içinde bekletirse sabah çalışmasında bu vites geçiş sesi daha aza iniyor bilgine![]()
sürmek için yaşa;yaşamak için sür
regal raptor e-9
Adana
0 Rh (+)arkadaşım bana yedek parçalar lazım nerden veya kimden temin edebilirim internet üzerinden yardımcı olursan sevinirim motorumla kaza yaptım ve bir kaç parçasının değişmesi gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim ilk sana mesaj atıyorum gerçi bu mesaj direk sanamı yoksa herkesin görebileceği şekildemi onuda bilmiyorum acil yardım lazım teşekkürler.
Cbf150
İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası)
B Rh (+)cumali bey.sarıkayalardan temin edebilirsiniz.www.sarikayalar.com.tr adresine gir.ordan iletişim no ları var.ana sayfada sabrım taştı denizliye gidiyorum diye bi başlık var.orayada yazarsan sana yardımcı olurlar.
Cbf150
İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası)
B Rh (+)ben bi soru sorcam ama bu konu hakkında deyil.yeni konu açıp kalabalık yapmayım diye buraya yazıyorum.benim motorun benzini bitince yedeğe alıyorum ve daha 1 km gidince oda bitiyo.sizin motorlarda kaç km gidiyo yedekte.bıktım yolda kalmaktan.motoru benzinliğe yite yite vücut yaptım
Regal Raptor Class
Ankara
B Rh (+)sizden ses geliyormuş. o iyi. benimki taaakk diyo ve stop ediyo. ikinci sefer sizinkini yapıyo...
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)
abicim senin yedek depo boru ağzında veya yolunda bi tıkanıklılık vardır depo altı vanayı yedek durumuna getir ve bnz.hortumunu çıkarıp dışardan depo içine bi hava tuttur .. çünkü yedek durumun depo içi bnz. alış borusu daha kısa olduğu için pislik falan gelip o tertibatı tıkamış olabilir
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)