Selam arkadaşlar bende bu siteye üye olmaktan acayip mutlu oldum. Nasıl keşfettiğim konusuna gelince bende bir motosiklet hayranıyım. Ama bu konuda baya tecrübesiz olduğum için geçen yaz kendime bir adet kanuni 200 cc racer marka motosiklet aldım ve hayallerimin çatladığı yerdi. Detay anlatmıyayım tam bir kabus desem yeterli gelir heralde.. Sahibinden com üserinden 3 gün önce sattım ve kurtuldum.
Bu arada kendi tazıma uygum bir 250 cc ararken bir arkadaşın tavsiyesiyle mondial 250 mct bakınmaya başladım. Bu kez geçen sefere benzememeli diye düşündüm ve araştırmaya başladım. İlanlarım birinden R&R gördüm ve felaket hoşuma gitti duruşu falan çok güzeldi. Tam 3 gündür araştırıyorum ve sonunda bu motosikleti almaya karar verdim. Sadece karar vermediğim birtek konu kaldı acaba T gidon olan modelinimi alsam yoksa diğer modelinimi. Eğer aranızda her iki modelide kullanmış arkadaşlar varsa hangisinin sürüş rahatlığı olduğunu biliyordur. Bu konuda bana yardımcı olursa sevinirim. Herkese çok teşekkürler....