saldırın saldırın saldırın''''''''''!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!emrahkucukgirgin Nickli Üyeden Alıntı
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)saldırın saldırın saldırın''''''''''!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!emrahkucukgirgin Nickli Üyeden Alıntı
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
E-250
İstanbul
0 Rh (+)Arkadaşlar... bir çoğunuz muhtemelen bilet almışsınızdır ama elinde anatribün bileti olmayıp da start anındaki o müthiş gürültüyü duymak isteyenleriniz olabilir diyerek duyurumu yapmak istedim.
Elimde -şimdilik- 35 adet Ana Tribün bileti (davetiye) var. "Yemişim grubu, alayını satar, ana tribünde izlerim ben" diyen ilk 35 kişiye bilet verebilirim. Bunun için bu başlığa bilet istediğinizi belirten herhangibir şey yazmanız yeterlidir.
*Her bilet için bir post yollamanız gerekmektedir. Maksat site hit alsın
1-infinitedreams
2-agresus
3-inci
4-swort
5-swort
6-swort
7-azelia
8-azelia
9-azelia
10-azelia
11-aslanburçlu
12-aslanburçlu
13-barnak71
14-gyazici
15-alpertim
16-alpertim
17-ilkerkoparal
18-turlabo
19-turlabo
20-turlabo
21-turlabo
22-gecee
23-gecee
24-agresus
25-agresus
26-agresus
27-agresus
28-gökhan
29-gökhan
Yeterli miktarda benzin ve portakal suyuyla Boğaz Köprüsünü havaya uçurabilirsin.
Sabun katarsan, nitrogliserin olur.
(Dövüş Kulübü)
Türkiyebu ana tribun nerede oluyo acaba ? 3 kişilik bilet alabilirmiyiz? yoksa 3 tane mesajmı yazayım? ...
[align=left:74f2d67f39]B Rh -[/align:74f2d67f39] 34 Eh 1312 Software Developer
E-250
İstanbul
0 Rh (+)Start Finish düzlüğünün önündeki tribün. VIP'ten sonraki en fiyakalı yer diyelim
Biletleri buluşma noktalarında verebilirim.
Yeterli miktarda benzin ve portakal suyuyla Boğaz Köprüsünü havaya uçurabilirsin.
(Dövüş Kulübü)
Türkiyeok buluşma noktasında biletlerimizi alırızda buluşma noktamız neresi olucak sanırım motosiklet.netle birlikte katılım olucak yoksa sadece rr olarakmı buluşacaksınız?
[align=left:74f2d67f39]B Rh -[/align:74f2d67f39] 34 Eh 1312 Software Developer
İstanbulÜstad 2 tane alabilirim senin için sıkıntı olmayacaksa.
E-250
İstanbul
0 Rh (+)Konuya uzak kalmıştım, güncelleyeyim istedim.
İlk sayfada plan hala geçerli mi? MT'yle beraber mi gidiyoruz. 9:30'da Dolmabahçe, 10'da sirkeci arabalı vapur değil mi?
(Dövüş Kulübü)
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Nihat, ben garanti.com.tr'den referans numarası aldım, biletleri girişte alacağım. Aynı yerden mi bahsediyoruz???
yol yapalım yol
E-250
İstanbul
0 Rh (+)Aynı yerden mi derken kastettiğin nedir abi?carvalho Nickli Üyeden Alıntı
Biletleri alacağın yerse eğer, benim biletlerim elimde şu an.
Tribünse kastettiğin, krokiye göre start finish düzlüğünde... başka da bir şey bilmiyorum.
(Dövüş Kulübü)
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Ben o kadar kötü ifade ettim ki, yine güzel yanıt gelmiş
Demek istediğim şu: garanti.com.tr'den alacağımız gold biletlerle sendeki biletler aynı tribün mü? Yani birlikte mi seyredeceğiz? Bunu sormak istemiştim Türkçeyi ve grameri katlederek...
yol yapalım yol
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)