helal komtanım sana katılıyorum gözleri yaşarır izleyenlerinaslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
regal raptor
İstanbul
0 Rh (+)helal komtanım sana katılıyorum gözleri yaşarır izleyenlerinaslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
HAYAT ÜÇBUÇUKLA DÖRT ARASINDADIR YA ÜCBUÇUK ATARSIN YA DÖRT DÖRTLÜK YAŞARSIN
R&R + Honda Shadow
iSTANBUL
B Rh (+)gökhan abim geliyorsun dimi bak hala okey alamadığımdan listede adın yok...
Ömür dediğin üç gündür,dün geldi geçti yarın meçhuldür,
O halde ömür dediğin bir gündür,o da bugündür...
RRaptor
Kocaeli
0 Rh (+)İlker motor tamirden çıkarsa benide yaz bende gelicem ok...
IRZIMIDIR ÇİĞNENEN,EVLADIMIZDIR DOĞRANAN,BRE SIKILMAZ AĞLAMAZSAN BARİ GÜLMEKTEN UTAN !!! Mehmet Akif ERSOY
R&R + Honda Shadow
iSTANBUL
B Rh (+)MURATIM AYNI DERTTEN BENDE MUZDARİBİM AMA İNŞALLAH BU HAFTA ALICAM MOTORUMU TAM 1 AYDIR SERVİSTE YATIYOR. AMA İLLEDE EKLİYORUM SENİ HABERİN OLSUN
RR DD250E9-B
Türkiye
A Rh (+)kardeşim yaz beni de, bi aksilik olmazsa ben de varım..![]()
34 J 1239-A Rh(+)İnsan her gün bir parça müzik dinlemeli, iyi bir şiir okumalı, güzel bir tablo görmeli ve mümkünse birkaç mantıklı cümle söylemelidir- Goethe-

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)Arkadaşlar Motogp olarak tam takım olarak butun regal tayfasının katılımlarını bekliyoruz daha ne duruyonuz yazdırın listeye adınızı
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
REGAL RAPTOR DD-250-E9
İstanbul
A Rh (+)evt arkadaşlar regalciler olarak motosiklet.net ile beraber birleştik ve hep beraber gövde gösterisi şeklinde gidicez
bilgilerinize sunarım evt elleri, görelim katılım listesi için
sürmek için yaşa;yaşamak için sür
R&R + Honda Shadow
iSTANBUL
B Rh (+)benim tavsiyem başka bir gruba karışmadan regal camiası olarak gidelim. toplu giden regaller yolda daha bir havalı oluyor bence

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)merak etme regalciler olarak grup halinde gidicez görselliği bozmayacagız.
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
R&R + Honda Shadow
iSTANBUL
B Rh (+)aidim avrupa yakası buluşma noktasını değiştirebiliriz. belki içimizde kgs veya ogs si bulunmayan olabilir ve bu yüzden boğaz köprüsünden geçemeyebiliriz.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)