ya millet su an 15 kişiyiz herkes alsın golda gidelim
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)ya millet su an 15 kişiyiz herkes alsın golda gidelim
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
RR 250-2005
Çanakkale
A Rh (-)bir arkadaşım garanti de duruyor biraz sonra daha net bilgi vereceğim....2000-4000 arası doğrudur inşallah..
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)evet banada 2800 referans geldi neiş bu ya yoksa banka oyunu olmasın orda ayak üstü şu kadar hesap açın veta size kart vercez gerekli bilgileri verinde size bilet verelim gibisinden beyler banka olayına gelmiyelim bunlar bankacı valla ne olur ne olmaz iş çıkarmıyalım başımıza
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)bence yamuk yapmazlar sonucta bende garantiliyim![]()
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)tamam kurdum sana güveniyorum bak ama bankacı olarak deeellllllllllllllll RR ci olarak heh heh heeeeeaidikurt Nickli Üyeden Alıntı
RR 250-2005
Çanakkale
A Rh (-)ben merak edip müşteri temsilcilerini aradım.....bana dedikleri referans numarası olan herkese bilet var.....inşallah bir aksilik olmaz.....
REGAL RAPTOR DD-250-E9
İstanbul
A Rh (+)bende aldım arkadaşlar pazar günü start düzlüğündeyizz alllaaaaaa
sürmek için yaşa;yaşamak için sür
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)arkadaşlar park yerleri garantilimi sonra görmiyelim bizim motorları saha dışında uçarlarken heh heh heeeeeee (son geleni nöbetçi dikeriz dimiiii)
RR 250-2005
Çanakkale
A Rh (-)alan arkadaşlarımız çok şanslı.....ben biraz önce arkadaş için girdim... kampanyayı bitirmişler....isteyen olursa bende bir veya iki tane fazla bilet olabilir....ihtiyacı olan arkadaşa verebilirim....numaralarınızı iyi saklayın.....moto gp de görüşmek üzere......
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)kawwam 500 üm benim bir misafir ve yeni üyemiz olacak bilet temin edemedik golttan bir adette veya bir yerden rica ediyorum mümkünse buluşunca alırızkawa500 Nickli Üyeden Alıntı
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)