ulaaaa.. bi tane ragal yok yarışta yaa....ben istanbulda olacaktım ki..... :lol: :P :P :P :P
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
caponord
Samsun
B Rh (+)ulaaaa.. bi tane ragal yok yarışta yaa....ben istanbulda olacaktım ki..... :lol: :P :P :P :P
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
YOK
İstanbul
A Rh (+)"if i should fall in battle
my brothers who fight by my side
gather my horse an weapons
tell my family how i died
until then i will be strong
i will fight for all that is real
all who stand in my way will die by steel"
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Vay vay vay vay
vay diyorum unicorn, başka da birşey demiyorum
Yarışı, garajları yakından göreyim diye getirdiğim dürbünün odak noktalarını değiştiren hurilerle pek yakışmışsın doğrusu... :mrgreen:
Kıskandım valla :P :P![]()
![]()
yol yapalım yol

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)unicorn kardeşi 2 dakka boş bırakmaya gelmiyorsun bende bu adam ne oldu yok oldu birden dedim belli nereye kayboldugun![]()
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)yawww arkadaş şu güzelim motogp formununda altına karı kız mevzunu koydunuz ya helal olsun ya bu meydan motora ve kendine güvenenlerin er meydanı sizi gidi zampikler sizi işte verdiğiniz ilgi ve alaka bu keratalar sizin gibi başka şeylere ilgi gösterenler yüzünden bida motogp yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
YOK
İstanbul
A Rh (+)abi özellikle kawasaki kızlarını sweatshirtleri yerine askılı bodyleri ile salınırken görmeliydin,aklım çıkacak sandım bir ara... :Dcarvalho Nickli Üyeden Alıntı
adminim,almadılar tribüne beni paddock kartım var diye,sen buralarda pilotlarla,takımlarla,kızlarla falan takıl,arada çık terasa start finish düzlüğünden seyret yarışı,seramoni de dahil bol bol video çek dediler bana...aidikurt Nickli Üyeden Alıntı
yaşar astsubayım,biz de arkadaşlarla "ne olacak bu motogp'nin hali" konusu üzerine fikir alışverişinde bulunup beyin cimnastiği yapıyorduk zaten,yoksa aralarından birinin telefon numarasını almışmışım falan,bunlar gereksiz ayrıntılar... :evil:aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
"if i should fall in battle
my brothers who fight by my side
gather my horse an weapons
tell my family how i died
until then i will be strong
i will fight for all that is real
all who stand in my way will die by steel"
skygo200 gy
İzmir
B Rh (+)nihat kardeş ilgin ve alakana bir kez daha teşekkürler.harika birgündü
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)Nihat teşekkür ederiz
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
2006 250e
Mersin
0 Rh (+)yaşar komutanım bravo , tebrik ve teşekkür ederim. sizden başka kimse fotoğraflamamış herhalde
nasıl gittilerse TV den seyretmediler herhalde :lol: :lol:
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)