Kaynarca Nickli Üyeden Alıntı
250 cc lik motorun tercih olma durumunu bilemiyorum tabi, yeni bir meraklı olarak da iddialı sözler söylemek istemem, dediğiniz gibi 250cc bir tercih olabilir ama benim için değil. Sizin şuan kullandığınız gibi bir 800lük makina ise ancak tercihim olabilir. (Dün Ankara Efe Honda'daydım yeni kasa Shadow'lar enjeksiyonluymuş ve km.de 13 kuruş yakıyormuş.. Nerdeyse benim RR kadar yakıt tüketimi var yani..)Ama yine de dediğiniz gibi bu bir tercih meselesidir tabii...
RR'lar eğer sorun çıkartmazlarsa tabii ki çok keyifliler ancak ben de endişe içerisindeyim doğrusu. Yarın bi gün bir sıkıntı çıksa servisi bile yok yaşadığım şehirde. Yarın bi gün bi parçaya ihtiyaç duysam garantiden değiştirebilir miyim şüphelerim var.. Tabii ki bu fiyatlara çok iyi makine kullanıyoruz ama arkadaşların dediği gibi satış sonrası hizmet en az satın aldığımız mal kadar önemli.
Konuya dahil olmamın tek sebebi ise bu kadar kendimizi üzmememiz gerektiğini hatırlatmak içindi. Tamam çok güzel makinalar ama nihayetinde ederi belli, markası belli, kalitesi belli, servisi-satışı belli..
Saygılar..