slm arkadaşlar daha öncede dediğim gibi markayı tanımaya çalışıyorum. DD300 Spyder modelini de yeni gördüm. Bu makina Türkiye'de var mı? veya gelecek mi? bilgisi olan var mı?
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
piaggio x9 250
istanbul
0 Rh (-)slm arkadaşlar daha öncede dediğim gibi markayı tanımaya çalışıyorum. DD300 Spyder modelini de yeni gördüm. Bu makina Türkiye'de var mı? veya gelecek mi? bilgisi olan var mı?
sym gts 250 evo i
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)boyle bır makına turkıye de yok...gelmezde.
ama bu spıderı cok begendı ısen alırsın bı class.uzerınde bır ıkı oynama al sana sıpıder...
literatürde foreman...
halk arasında formen...
dostlar arasında FATİH....
Regalraptor 250 CC
İstanbul
B Rh (+)Galiba en sonunda beni Çine göndereceksiniz alıp geleceğim o motoru hemde karadan.
NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59
RR dd 250
İstanbul
0 Rh (+)valla liste yapsak en az 5-6 kişi sipariş verir(sadece siteden).görüntü açısından çok güzel motor. 5-6 motorda karadan tek başına sürerek getirilmez, hem sonra gitmişken ucuz yoldan yedek parçada alırız..iyisimi biz burdan 5-6 motor ikişer kişiden 10-12 kişi atlayıp gidelim, biraz yol yapmış oluruz:spyder 300 leride alıp 12 motor olarak geri döneriz. acaba çinde cadır kuracak yer varmıdır.. abanttan sonra çine gezi düzenleyelim. hem gezi hem ziyaret hem ticaret:
)
müslüm baba senden korkulur valla ..sen yaparsın beli olmaz.
Konu gençer tarafından (30.April.2008 Saat 16:30 ) değiştirilmiştir.
En son nehir zehirlendiğinde, enson balık avlandığında ve enson ağaç kesildiğinde..paranın yenecek birşey olmadığı anlaşılacak:(((
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)
regal
İstanbul/bahçelievler
A Rh (+)müslüm baba ben gelirim çine şaka da yapmıyorum :D
regal
İstanbul/bahçelievler
A Rh (+)hanımköylü diildir dedelerim yahu :D
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)