Kızdırmayın dedemi şimdibi kızıcak istifa edicek hakemlikten sona abanta gelip hepinizi dövücek şey sevicek hehehehh
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Kızdırmayın dedemi şimdibi kızıcak istifa edicek hakemlikten sona abanta gelip hepinizi dövücek şey sevicek hehehehh
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
caponord
Samsun
B Rh (+):dil:ben öğrendim yavv yengemiz izin vermiyomuş.. bu aralar bi kabahat işlemiş ama ne olduğunu bende bilmiyom...:mrgreen:
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Yengem izin vermezse gelemez diyosun yani ......ver coşkuyu
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Valla dedem duymasın kılıbıh dediğini....ama sanki hakkında var gibi
caponord
Samsun
B Rh (+)ben tee buralardan olayı çözmüşüm Kubim.. siz yakından beri farkedemedinizmi hala....:mrgreen:
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Biz konduramadıydık ....dedelerimizden öle çıkmaz dedik ....yanılmışız kısmet[smilie=greencolorz:
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Ula okan sakal yapmışsın tarz yapmışsın kendine, göbek bağladınmı molla sakalıda bıakırsın artık sen![]()
regal
İstanbul/bahçelievler
A Rh (+)yol be yol taş gibi gezmişsiniz valla abi canım çekti yeminle
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)