Herkese merhabalar
Öncelikle sıcak karşılamanız için teşekkür ediyorum. :P Ben yakında 19 yaşında olacak ve motorsiklet almayı düşünen bir üniversite öğrencisiyim. Ehliyetimi ağustos ayının başlarında alabileceğim, dolayısıyla motorsikletimi de. İki tekerli her araca sempatim var ama chopper sevdalısı olarak tanıtabilirim kendimi.
Burada bulunma amacım, yollarda gördüğüm ve imrenerek baktığım RegalRaptor marka chopperlar hakkında bilgi edinmek. Hatta aklıma yatarsa kendisini de edinmek. Ama bir sorunum var, RegalRaptor'ların 0 km'lerinin nerede satıldığı hakkında hiçbir bilgim yok. Kararsızım da. Bütçem en fazla 4.000 YTL'ye kadar izin verebiliyor. Fazlası malesef beni aşıyor. Kafamda dördü chopper olmak üzere beş model var.
Üçü Motomax Keeway'in (Land Cruiser 250, Supershadow 250, Superlight 150), biri Uğur Mondial'in (Mondial 250 MCT), diğeri ise Honda'nın (CBF 150).
Malumunuz, Honda'nın modeli chopper değil. Onu da olasılıklar arasına almamın nedeni, motorculukta acemi olacağım için, "chopper ağır mı gelir acaba?" düşüncesi. Ayrı bir çekiciliği de var bana karşı. Ama dediğim gibi, RegalRaptor modelleri ve fiyatları hakkında bilgi edinebilirsem, memnuniyetle onları listenin en tepesine yerleştirebilirim.
Sizden ricam, chopperların acemilikte ne gibi sorunlar çıkarabileceği hakkında, yazdığım modeller hakkında, tecrübeleriniz ve yardımseverliğiniz doğrultusunda bilgi edinebilmek. Bir de tabii ki, RegalRaptor motorları nerede satılıyor, modeller hakkında nasıl bilgi edinebilirim, dile getirirseniz çok sevinirim.
Okuduğunuz için teşekkürler.

YOK (kısa zamanda olacak)
İstanbul
0 Rh (+)