merhabalar yenı uyenız herkese hayırlı olsun muhabbet super galıba benıde aranıza alırsanız sevınıırım anadolu yu temsılen
sızlere katılmaz ısterım
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
KANUNI CARACAL/200
Sakarya
A Rh (+)merhabalar yenı uyenız herkese hayırlı olsun muhabbet super galıba benıde aranıza alırsanız sevınıırım anadolu yu temsılen
sızlere katılmaz ısterım
Regal Raptor
Denizli
B Rh (+)Skus kardeş hoşgeldin aramıza, burada muhabbet ve dostluk süperdir, bunu yaşayan anlar tabiki.
Yaratılanı sev Yaratandan ötürü. Yunus Emre
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)sevgili skus sitemize hoş geldin
ama biraz daha açıl bakalım nesin ne iş yaparsın nerelisin nasıl bi makina kullanırsın gücün kuvvetin kan gurubun evlimisin bekarmısın bal mısın kaymakmısın
hadi bakalım döktür de anlaşalım sonrada kaynaşalım öyle sade siteye geldimle olmaz
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
KANUNI CARACAL/200
Sakarya
A Rh (+)arkadaslar sakaryalıyım burda ozel bı sırkertte calısıyom sanayı uzerıne kagıt amelelıgı yapıyoruz anlıycanız motoru daha yenı aldık surmek henuz kısmet olmadı sıt dogan ın kuzenıyım ortak zaetn motor boyle sıtelerın de yabancısıyım yenı yenı alısıyorum bu yuzden hatamız olursa kusura bakmayın evlı coluk couk sahıbı kendı halınde bı turk vatandasıyım yarısmacı arkadaslara basarılar dılerım
54 TY 156
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)yok yokkkkkkkk
bizde yarışmacı yok sadece arkadaşlık kardeşlik ve yardım severlik var
hem sen evden yanii saygıdeğer hanım efendiden bu siteye giriş için vize aldınmı bakimmmm
sonra ehliyetin varmı A2 cinsinden ?
( yaww çokmu sıkıştırıyom ne sonra gıcık üye olmıyalımda eeee asil üyeyede bu yakışır canım hani olur ya kepekli falan çıkarda)
KANUNI CARACAL/200
Sakarya
A Rh (+)ne yalan soylum hanfendının hıc haberı yok ogrenınce kıyamet kopabılır ama ehlıyetım var hemde a2 cınsınden ben kurallara uymayı severım yarsıma dıyınce o da kucuk bı espırı zaten
54 TY 156
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)en yakın zamanda vizeyi görelim. yoksa layt üyelikle başlarsın bakk
hey aidim kurtum bu arkadaşı takibe alalım bakalım
KANUNI CARACAL/200
Sakarya
A Rh (+)yapacagım ısı ole ızın alıp yapmak pek huyum degıldır merak etmeyın yaparım sonra soylerım
caponord
Samsun
B Rh (+)aramıza hoş geldin kardeş....gomtanıma dikkat et bu aralar yeni vip üye oldu... ayakları yere basmıyo.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
bende en kaşarlarındanım sitenin...sanada başarılar dilerim.....
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)Kardeşim aramıza hoşgeldin bende bu sitenin adminiyim yani kaşarın kaşarı çifte kaşar![]()
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)