ıstanbul tayfası,
cumartesi sabah yola çıkacaklar dışında ögle saatlerinde(14,00) yola çıkmayı planlayan varmı?benim sabah işim oldugundan öğle sonrası yola çıkmak zorundayım.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR 2007
Çanakkale
0 Rh (+)ıstanbul tayfası,
cumartesi sabah yola çıkacaklar dışında ögle saatlerinde(14,00) yola çıkmayı planlayan varmı?benim sabah işim oldugundan öğle sonrası yola çıkmak zorundayım.
DİKİLİ BİR AĞACINIZ VARMI?
RR dd 250
İstanbul
0 Rh (+)+
bende bişey sorayım: c.tesi sabah madem 10 da kozyatağı karfur dan hereket edilecekmiş. saat 9 da İnönü (Beşiktaş) satadının karşısında(yada başka yerde) buluşup benimle kozyatağı karfura gidecek varmı?
(kozyatağı karfurda arkadaşlarla bir kere buluştum,anadolu yakasını pek bilmiyorum yolu tutturamayabilirim.yılan hikayesine dönmesin!)
En son nehir zehirlendiğinde, enson balık avlandığında ve enson ağaç kesildiğinde..paranın yenecek birşey olmadığı anlaşılacak:(((
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Karşıdan gelecekler için cafferfour tarifi:
2. köprüden gelecekler K. Bakkalköy-İçerenköy sapağından sapıp ışıklardan sola sapacaklar. İlk sağdan kıvrıldıktan sonra hiçbiryere sapmadan ilerlerlerse carrefour'un önüne çıkarlar...
1. köprüden gelecekler Ankara çıkışı'ndan e-5'e bağlandıktan sonra hal-gümrük tabelasından sağa sapacaklar. E-5'in üzerinden geçip ikinci sağdan sapacak, ilk sol ilk sağ aynı prosedür ve carrefour...
Harem'den gelecekler e'5'e bağlandıktan sonra kırmızılı güzergah
Bulamamak neredeyse imkansız...
Konu carvalho tarafından (03.June.2008 Saat 16:56 ) değiştirilmiştir.
yol yapalım yol
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Edirne'den Hando kardeşim de geliyor. Özlemiştik kardeşimizi![]()
yol yapalım yol
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)