Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 233 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

carvalho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Selçuk Tanrıverdi
    At Hırsızı
     BMW GS 1200 ADV
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    Alıntı Aksu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gaye vatandaşa hizmet olsun du ama geç kaldık.

Siz İstanbul olarak bizden önce orada olacaksınız, çadır yeri ayarlayacaksınız ya bize de sizle aynı alandan en iyi yeri ayarlayın. Ben sizden önce Kapıdağ a geldim di taaaaaaaaaa Angara dan size çadır yeri bilem ayarladım dı.

Sakarya size yakın siz ev sahibi sayılırsınız, zaten dedelerin alayı Angara da.

He dede deyince dün Yaşar la konuştum bizim evin oraya gelmiş arabayla lafladık biraz, inşaat işiyle uğraşıyo, boya vs. motorunu özlemiş, en kısa zamanda Ankara ya getirecem motoru diyo.
    Evet abicim, biz erken gider kamp alanı ayarlarız... Dedelerim gelecek onları ağırlamaz mıyız hiççç... Yaşar baba gelmeyecek mi, kelebek melebek gelsin bi şekilde yav, özledk komutanımızı da...
    yol yapalım yol

Mehmet Aksu
    Muhasebe ve Finansman
     Regal Raptor DD250E
     Ankara
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı carvalho Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet abicim, biz erken gider kamp alanı ayarlarız... Dedelerim gelecek onları ağırlamaz mıyız hiççç... Yaşar baba gelmeyecek mi, kelebek melebek gelsin bi şekilde yav, özledk komutanımızı da...
    Yaşar ın işi zor ÖSS ye kadar İstanbul da, motoru burda olur nasıl olur bilmem de bizim Ayvalık zamanı da eşyayı yeni taşımış veya taşıyor olur, o zamanda işler karışık, bakalım son dakika kararı olacak onun işler haziran sonuna kadar.

Ankara dan Sakarya 300 km. dönüşü de Karasu-Akçakoca-Düzce ve Ankara olarak yaparız diye düşünüyom da gelecek Ankara ekibini razı edebilirsem. Hatta Sakarya ya gelişi Ankara-Baypazarı-Nallıhan-Mudurnu-Akyazı-Adapazarı olarak düşünüyorum.

Bizim Ankara ekibi bugüne kadar ben ne dediysem itiraz etmedi uyumludurlar sağolsunlar.

Nasıl plan ama, kıskanın İstanbul.

carvalho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Selçuk Tanrıverdi
    At Hırsızı
     BMW GS 1200 ADV
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    Alıntı Aksu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaşar ın işi zor ÖSS ye kadar İstanbul da, motoru burda olur nasıl olur bilmem de bizim Ayvalık zamanı da eşyayı yeni taşımış veya taşıyor olur, o zamanda işler karışık, bakalım son dakika kararı olacak onun işler haziran sonuna kadar.

Ankara dan Sakarya 300 km. dönüşü de Karasu-Akçakoca-Düzce ve Ankara olarak yaparız diye düşünüyom da gelecek Ankara ekibini razı edebilirsem. Hatta Sakarya ya gelişi Ankara-Baypazarı-Nallıhan-Mudurnu-Akyazı-Adapazarı olarak düşünüyorum.

Bizim Ankara ekibi bugüne kadar ben ne dediysem itiraz etmedi uyumludurlar sağolsunlar.

Nasıl plan ama, kıskanın İstanbul.
    İstanbul bu yaz tırt gidiyor. Ben de Angara ekibine katılacam :|
    yol yapalım yol

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)