'start düzlüğünün bitişindeki virajda son anda frene basmış kontolü kaybetmiş' deniyor.. dalgın,düşünceli başka sorunları kafadan atmak için yarış pistine çıktığını sanmıyorum..daha iyi zamanlama yakalamak yada rakiplerine fark atabilmek için denemeler yaptığını tahmin ediyorum...bu bir hırs..hep daha iyisi hep daha fazlanın istendiği bastırılamayan bişey.. trafikte aynı şeyi biz yapmıyormuyuz? üzgünüm arkadaşlar aynı tatminsizlik duygusuna ve sebepsiz yere aynı hırsa bizde kapılıyoruz zaman zaman. 'trafikte dur şu aracıda geçeyim, amaaan buda ammma yavaşladı hadi şunuda geçeyim' gibi düşünceler bizleride daha az kontrollü davranışlara itmiyormu? bazen saçma(gereksiz) davranışlar yapmıyormuyuz, limitleri zorlamamıza sebep olmuyormu? bence burada kontrol edilemeyen motor değil. kendimiz!!!!
kendimizi kontrol etmeyi öğrenmeliyiz.
(lütfen söylediklerim ukalalık olarak ,çok bilmişlik olarak algılanmasın aynı hatayı zaman zaman bende yapıyorum.sadece meselenin nekadar usta yada acemi sürücü olduğumuzdan değil, kendini tatmin etme isteğimizi frenliyememizden,hırslarımızdan, nekadar kendimizi kontrol edip edemediğimizden kaynaklandığını hatırlatmak istedim)
başımız sağolsun..umarım mekanı cennet olur..
ne güzel yazmışsın.. :( allah rahmet eylesin.. :(:(:(

Honda CBF 150 ADVENTURE :)
İstanbul
0 Rh (+)