Bi haftada düşün be, hep sürün sürün![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Bi haftada düşün be, hep sürün sürün![]()
Regal
İstanbul
0 Rh (+)
Regal
İstanbul
0 Rh (+)Bir Ayvalık ön geziyi atladı oda Ankarada idi başka nereye gelmediki. Geçen hafta doğumgününde bizi buralarda bırakıpta gitti haksızlık etmeyin sevgili eşime lütfen :evil:
Amma bahane yaptınız oram ağrıyo buram sızlıyo illaki motorla gelin diyen varmı size. Biz kelebekliği göz alıp her şartta geliyoruz. Şaka bir yana büyük geçmiş olsun. Bu yazda ama motorla ama kelebek biz her yere uyarız. Uymadığımız her gezide bir kaza oluyo zaten benim gözüm mü kalıyo nedir![]()
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Bahane değil yav, adam nasıl bir hırsla vurmuşsa bileğe 3 gün üzerine basmadım yeminle. Yoksa kaçırır mıydım muhabbeti
Sizin kelebek gelmeniz bizim için daha iyi aslında. Ortaya müthiş kahvaltı masaları çıkıyo birdenbire, Abant neydi öyle, menemene kadar herşey vardı... Valla aynı kahvaltı masasını Dikili'de ben hazırlayacağım size![]()
Konu carvalho tarafından (05.June.2008 Saat 12:16 ) değiştirilmiştir.
yol yapalım yol
Aprilia Pegaso 650ie
İstanbul
B Rh (+)haydi çocuklar motora
RR dd 250
İstanbul
0 Rh (+)dün Doğan'la msn den konuştuk. biz Bülent'le arabayla gidicez, şimdilik iki kişiyiz arabamızda yer var eşinle(hala duymayanlar için söyliyeyim eşim hamile motora binemiyor) sende bizimle gelmek istermisin dedi. bende akşam hatunla konuşup okey alınca sabah Bülent'i arayıp biz geliyoruz geliceğimizi Doğanada haber ver dedim. sonra Bülent mesaj attı , arabayla gelecek 6 kişi olduk iki kişi daha bulup 2 araba gidelim diye.. bende buraya yazıyorum.kimseyi motorsuz gezmeye gitmeye teşvik etmek gibi bir niyetim yok ama motoruyla gelemeyen ve arabayla olursa gelirim, ben bu geziyi kaçırmak istemiyorum diyen varsa söylesin 2. arabada hazır. iki kişilikte kontenjanımız var.
En son nehir zehirlendiğinde, enson balık avlandığında ve enson ağaç kesildiğinde..paranın yenecek birşey olmadığı anlaşılacak:(((
caponord
Samsun
B Rh (+)ben gelemiiicem galiba...hem 3 gün boyunca yağmur hemde katılım çok düşük....
içinden mıçı yemedi diyenlerde olabilir .. saygı duyuyorum...:mrgreen:
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Aprilia Pegaso 650ie
İstanbul
B Rh (+)AAAA yağmur yağarsa bende gelmem abiii :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
haydi çocuklar motora
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)