Evet arkadaşlar herkes çok güzel çok güzel yazmış, şimdi bende çok güzel diycem tabiki ama peşindeki yorumların pek iyi olmayacaksürücü sırt dayama güzel ona lafım yok, arka dayamanın arkasındaki yük taşımada çok güzel ama plakanın ordaki çantaların demirine alttan asılan taşıyıcı olmamış, neden olmamış konusuna gelince, burda fatihimle diyaloğu direk yapmak istiyorum
yapmış olduğun taşıyıcıyı çanta demirinin altına koymuşsun ve bir somun yardımıyla sıkılmasını sağlamışsın buraya kadar güzel, sonrasında bu taşıyıcının desteklenmesi için arka sinyallerin bağlı olduğu demirin üzerinden atlatarak bi denge oluşturmuşsun, işte sorun burda başlıyorrrr, o şekilde yük taşırsan en fazla 1000 km sonra arkanda taşıdığın bir yüklük görmeyeceğin gibi eğilen çanta demirlerinin demirleri arka lastiğinin yanaklarını traşlamaya ve inceletmeye başlayacak, o güvendiğin ve üzerine bindirdiğin demirlerin sağlam olduğunu sakın sanma, tutya denen çok b.ktan bir metal ve eğilmeyi bırak yırtılıyor adeta, fatihcim bunu dikkate al ve sakın bunu kullanma, tekrar söylüyorum uzun yolda biraz bozuk zemine girdinmi kısa bir süre sonra elinde kalır bu demirler ve çok zor durumlarda kalabilirsin, benim çanta demirlerim sana bahsettiğim noktalardan kırıldı hemde 2 taraftan, bende parça kaynattım ve sağlamlaştırdım ama garantisi yok çünki metali adi, üzerinde yük yokken gözüne sağlam ve hoş gelmiş olabilir ama aldanma sakın, bunu üzerine taşıyacağın tahmini bi yük koyarak dene ve kendin gör sonucu...

Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)
sürücü sırt dayama güzel ona lafım yok, arka dayamanın arkasındaki yük taşımada çok güzel ama plakanın ordaki çantaların demirine alttan asılan taşıyıcı olmamış, neden olmamış konusuna gelince, burda fatihimle diyaloğu direk yapmak istiyorum