3 Mayis Cumartesi Günü 63 Yaşindaki Babam Motoru Ile Yeşil Işikta Geçiş Yaparken Kirmizi Işik Ihlali Yapan Bayan Sürücü Tarafindan Gzö Göre Göre(görgü Taniklarinin Ifadesi) Ezilmiştir. Bu Güne Kadar Ki Süreçte Ameliyatlar Vs Ile üzücü Günler Geçirdik. Ama Beni Asil üzen Her Ne Hikmetse Motor Sürücülerinin Hakli Olmalarina Rağmen Haksiz Gibi Görülmeleri. Babam Yaklaşik 45 Senedir Motor Sürücüsü. Işin Aksi Her Trafik Kuralina Harfiyyen Uyan Biridir. Tutulan Raporda Bayan Sürücünün Kirmizi Işikta Geçtiği Belirtilmesine Rağmen Motor Sürücüsü Gerekli Tedbiri Almamiştir Ibaresine şaşmamak Elde De Değil. Kirmizi Işikta Geçen Sürücüye Yeşil Işikta Geçen Sürücü Ne Gibi Tedbir Alabilir Doğrusu çok Merak Ettim. Burada Bayan Sürücüleri Mimlemek Istemem Ama Trafikte Sizden Başka Araçlarinda Olabileceğini Düşünseler Iyi Olur Gibime Geliyor. Bu Tatsiz Olay Vesilesi Ile Uzun Zamandir Foruma Da Giremedim. Bu Arad Motor Için Ayirdiğim Parada Bu Aci Olaya Merhem Oldu. Ama Yine De Motor Sevdasi Bitmez. Bugün Elimde Kalan Nakite Başka Marka Bir çin Mali Için Anlaştik. Umarim Yarin Veya Yarindan Sonra Satişi Da Gerçekleştiririz. Rr Alamadim Diye Beni Aforoz Etmezsiniz Umarim. Hasta Ile Uğraşirken Foruma Giremezsem Kimse Kusura Bakmasin. Yolu Alanya'ya Düşen Arkadaşlar Olursa Yardimci Olmaya Hazirim Bunu Da Bu Arada Belirteyim. Tüm Rr Ci Arkadaşlara, Değerli Dostlara Selamlar......