buna benzer bir olayı ben de yaşadım ancak ALLAH tan ezilmeden sonlandı.çok çok geçmiş olsun.ARTIK MOTORSİKLETİN DE BİR ARAÇ OLDUĞUNU LÜTFEN DÖRT TEKERLEK KILLANICILARI ANLASIN.....
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
regal raptor E-9 250cc
istanbul
0 Rh (+)buna benzer bir olayı ben de yaşadım ancak ALLAH tan ezilmeden sonlandı.çok çok geçmiş olsun.ARTIK MOTORSİKLETİN DE BİR ARAÇ OLDUĞUNU LÜTFEN DÖRT TEKERLEK KILLANICILARI ANLASIN.....
SENİN BÜTÜN ANLATABİLDİĞİN KARŞIDAKİNİN ANLAYABİLDİĞİ KADARDIR.
yok
ankara
A Rh (+)pardon filmi aklıma geldi bir an..
" -eee adalet dediğin pekde adil birşey değilmiş demmeki"
"- malesef, pardon"
bu ülkede mahkeme sonucuda pardon olur sanırım.
Allah beterinden korusun hepimizi , çok geçmiş olsun..
caponord
Samsun
B Rh (+)geçmiş olsun...acil şifalar dilerim...
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
REGAL RAPTOR 9B
Ankara
B Rh (+)Çok çok geçmiş olsun.
ALLAH BİR KAVMİ CEZALANDIRACAĞI ZAMAN BAŞINA TÜRKLERİ MUSALLAT EDERMİŞ.
Yok
Muğla - fethiye
0 Rh (-)dostum çok geçmiş olsun allah beterinden saklamış çok üzüldük.motorunda hayırlı olsun marka olayını merak etme o hiç sorun değil RÜZGAR YÜZÜNDEN HİÇ EKSİK OLMASIN.
BİR KÖR İÇİN ELMASTA BİRDİR CAMDA SANA BAKAN KÖRSE SEN DEĞERİNDEN BİŞEY KAYBETMEZSİN !!!!!!!
HAYAT ASLINDA BASİTTİR,ZOR GELİRSE BAS İTTİR, BAKTIN OLMUYO HA...TİR !!!
BU DÜNYADAKİ TEK 18 BEYGİR REGALİN SAHİBİDELİBEYGİR !!!
KUBA 150-25
Balıkesir
0 Rh (+)Birader geçmiş olsun.Allah beterinden korusun.Umarım babanız biraz daha iyidir.Seni aramızdan aforoz etmek ne demek.Başımızın üstünde yerin var.Ayrıca bu kadar derdin arasında bizi davet ediyorsun.Bu senin ne kadar iyi niyetli bir insan olduğunu gösterir.Motorun da hayırlı olsun.Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kal.
Yok
Antalya/Alanya
A Rh (+)tüm geçmiş olsun temennilerine canı gönülden teşekkür ederim. şu an resmi işlemleri başlattım ancak ne derece hızlı olur onu zaman gösterecek. herşeyden öte tek dileğimiz bir an önce sağlığına kavuşması babamın. öte yandan motor alacak veya yeni başlayacak arkadaşlar sakın ürkmesinler. bu bir sevgidir başka şeye benzemez. ben eminim babam iyileşir iyileşmez soluğu yine motor üstünde alır. çevremize ve onlarda çevresindekilere telkin etsinler artık motor sürücülerininde bir araç kulladığını dikkate alıp öyle davransınlar trafikte. birde türbanı veya eşarbı ile araç kullanan sürücüleri hem bizler uyaralım hemde görevliler uyarsın. o mübarek baş örtüsü görüş mesafelerini kısıtlıyor artık farkına varsınlar. bugün bana olan (allah korusun) yarın daha beteri ile başkasının da başına gelebilir.
değerli motor dostlarına tekrar teşekkür ederim.
saygılar.....

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)cok geçmiş olsun abicim allah beterinden korusun malesef bu tüekiyenin bir gerceği hiçbir onlemde alınamıyor.
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
sym gts 250 evo i
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)buyuk gecmıs olsun...
tabıkı bızlerde bu tıp olayların yasanmasını ıstemeyız...
ama bardagın dolu tarafını gormekte de fayda var...
cok sukur kı babanızın saglıgı yerınde...
ve sızın gıbı dusuncelı ve duyarlı bı evladı oldugu surecede sırtı yere gelmeyecektır...
allah acıl sıfalar versın...
literatürde foreman...
halk arasında formen...
dostlar arasında FATİH....
Yok
Antalya/Alanya
A Rh (+)ofisimde tam arkamda ''motosiklete bin oğlum'' yazısı asılı. bundan vazgeçmek mümkün değil bundan sonraki kuşaklarımıza da bu sevgi kıyısından köşesinden bulaşacak. bu kaçınılmaz. ben kendi oğluma şimdiden söz verdim yaşı gelince motosiklet zevkini tattıracağıma(her ne kadar annesi kızsa da). anne ve babalarımız bundan sonra bizlere emanet daha önce biz onlara emanet idik onlar ellerinden geldiğince bizleri yetiştirmeye gayret ettiler. biz de kendi çocuklarımızı yetiştirme gayretine girdik artık. ve zaman gelecek biz de çocuklarımızın emaneti altına gireceğiz. bu bir beklenti olarak değil ama kültür olarak büyüklerimizi yanlız bırakmamız etiğe karşı yanlış zaten.
değerli dostlara mesajlarından dolayı teşekkür ederim.
artık ev misafirliklerinin bittiği bu zamanda birbirini tanımayan insanların acılarını paylaşmaları çok güzel. sağolun. varolun. saygılar hepinize.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)