Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 3 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu
Toplam 32 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

RoS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serhat gökoğlu
    İşsiz
     A2 var ama motor yok napalım nasip kısmet :)
     Sinop
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    gecmiş olsun...

emre
    -
     regal
     İstanbul/bahçelievler
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Dedebey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ofisimde tam arkamda ''motosiklete bin oğlum'' yazısı asılı. bundan vazgeçmek mümkün değil bundan sonraki kuşaklarımıza da bu sevgi kıyısından köşesinden bulaşacak. bu kaçınılmaz. ben kendi oğluma şimdiden söz verdim yaşı gelince motosiklet zevkini tattıracağıma(her ne kadar annesi kızsa da). anne ve babalarımız bundan sonra bizlere emanet daha önce biz onlara emanet idik onlar ellerinden geldiğince bizleri yetiştirmeye gayret ettiler. biz de kendi çocuklarımızı yetiştirme gayretine girdik artık. ve zaman gelecek biz de çocuklarımızın emaneti altına gireceğiz. bu bir beklenti olarak değil ama kültür olarak büyüklerimizi yanlız bırakmamız etiğe karşı yanlış zaten.
    değerli dostlara mesajlarından dolayı teşekkür ederim.
    artık ev misafirliklerinin bittiği bu zamanda birbirini tanımayan insanların acılarını paylaşmaları çok güzel. sağolun. varolun. saygılar hepinize.
    tüylerim diken diken oldu babanızın ellerinden öper büyük geçmiş olsun dilerim tekerimize taş değmesin

b
    a
     a
     a
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    yucel abi cok gecmis olsun. hem sizin, hem babanizin ellerinden operim. soylemek bana dusmez ama yapilacak birseyler olursa, ihtiyaciniz olan herhangi birsey olursa baskentten, yardima her zaman acik oldugumu bilmenizi isterim. tekrardan gecmis olsun dileklerimle.

Dedebey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yücel Çelik
    Turizm
     Yok
     Antalya/Alanya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    herkesin başına gelecek türden bir kaza yaşanan. ancak bu tabiki türkiye şartları için geçerli. kırmızı ışık ihlali normal karşılanan bir başka ülke yok galiba.hele hele motorcu milleti zaten baştan suçlu muamelesi görüyor. araba kullananlar (bende kullanıyorum mecbur kalınca) motor sürücülerini hor gördükçe bu tür vakkalar daha çok yaşanacaktır. tüm araç sürücülerinin motor üstünde trafiğe çıkıp işi birde bu kısmından görmelerini dilerdim. benimde geçmiş zamanlarda motor kazalarım oldu (inşallah bundan sonra kimsenin başına gelmez) ancak şöyle bir bakınca bunların suçlusu kendim gibi gördüğüm kazalarda bile karşı tarafın hatalarının kurbanı olduğumuzu yada yol vs. faktörlerin bunlara sebep olduğunu fark ediyorum. genç arkadaşlar dikkat motor kullanmalı. hele hele eğitimsiz ve ehliyetsiz sakın motorun üstüne çıkmayın. az önce yine bir kaza haberi aldım alanyadan. sürücü arkadaştali yoldan çıkan bir aracın altında kalmış. inanın içim parçalandı. tüm dostlara, tüm motorculara kazasız belasız sürüşler dilerim.....

carvalho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Selçuk Tanrıverdi
    At Hırsızı
     BMW GS 1200 ADV
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    Sevgili Yücel, babanızın sağlık durumu nasıl şimdi?
    yol yapalım yol

Yücel Çelik
    Turizm
     Yok
     Antalya/Alanya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    sevgli carvalho,
    alakanıza teşekkür ederim.babamın sağlık durumu tahminimden daha iyi gelişiyor. diz kapağı üstü kırıklar platin ile ve sol kalça kemiğinden alınan parça ile kaynak yapıldı.ezik çürükler nispeten daha iyi. sağ ayağını en az 3 ay kullanması yasak. şu an iyileşme devresini takip edeceğiz. sanırım aysonu tekrar filmler çekilip son durumu netleşecek. avantajımız kendisine bakan ve dikkatli biri olması. yoksa moral çok önemli biliyorsunuz bu tür iyileşme döneminde. artık bekleyeceğiz. dediğim gibi iyileşme devresi tahminimden daha çabuk atlatılacak gibi. umarım kalıcı bir sorun yaşanmaz.
    tekrar teşekkür ederim. saygılar...

carvalho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Selçuk Tanrıverdi
    At Hırsızı
     BMW GS 1200 ADV
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    Allah şifa versin kardeşim. Hızla iyileştiğine sevindim. Dediğiniz gibi babanızın tek ihtiyacı olacak şey sabır ve moral.
    yol yapalım yol

nino - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

SEDAT KATIKOL
    TURİZM
     fz6
     ALANYA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    çok geçmiş olsun kardeşim.uzun bi ara netimde arıza olduğundan takip edemiyordum forumları.çok üzüldüm baban için sana yakın olduğum için üzerimize düşen bişey olursa lütfen haberimiz olsun.acil şifalar,,,,

Yücel Çelik
    Turizm
     Yok
     Antalya/Alanya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    dün antalyadan gelirken yine dikkatsiz bir araba sürücüsü az daha bana kaza yaptıracaktı. kibarca yanına yaklaştım ve sordum ayna ve sinyal ne işe yarıyor diye arkadaşta özürün bini bin para da ancak çok şükür ben durumu toparladım. ama acemi biri olsa kurtuluşu yoktu bu durumda. neyse bir 20 km. sonra şehirler arası bir otobüs zevkle ve ısrarla beni yoldan atmak için uğraştı. doğrusu uzun yolda motor kulanmanın sıkıntılarını unutmuştum. bu adamları motora bindirip aynı şekilde bir dolaştırmak lazım bakalım sonra da aynı hareketleri sırıtarak yapabilecekler mi? hasbel kader motor birazcık hafif olsa adamın gözünün yaşına bakmadan öldürecekler bu ş...sizler. yüce rabbimden motor kullanıcılarına sabır ve kazasız sürüşler dilerim. sakın karşı tarafın dikkat etmesini beklemeyin. her zaman siz dkkatli olun.

chopell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

chopell
    Tıp
     Honda CBF 150 ADVENTURE :)
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    çok geçmiş olsun.. acil şifalar.. çok dikkatli olmak lazım, özellikle 2 teker üzerindeyken.. :(

Sayfa 3 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)