Evet evet yazmışım, aynı mesaj iki ayrı yerde yazılmış, dejavu değilmiş çok şüküremrahss Nickli Üyeden Alıntı
![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
EskişehirEvet evet yazmışım, aynı mesaj iki ayrı yerde yazılmış, dejavu değilmiş çok şüküremrahss Nickli Üyeden Alıntı
![]()
2006 250e
Mersin
0 Rh (+)hoşgeldin stepne kurt buyur birtane aidikurt vardı birde stepne kurt oldu hayırlı olsunn :lol:
dostum hoşgeldin sitemize![]()
sen %90 halletmişsin geriye %10luk bir kısım kalmış RR falan almak oo kolay işş![]()
ehliyette tamam gibi 21 nisan kısmetse ooffff haydi izmirlilerr bir RR daha geliyor aranıza...

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)Kardeşim aramıza hoşgeldin burayı takip et emin ol 1 hafta içinde sende regalini alır resimlerini koyarsın siteye![]()
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
hoşgeldin arkadaşş hayırlı olsun.
[color=cyan]Yaşamak zevki nedir bilmez ölümden korkan.
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)kardeş siteye hoş geldinde sen bu kadar tecrübesissen hic choper tipi düşünme ufak bi sikuturla başla derim
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
regal
Türkiye
A Rh (+)konuksever ve yardımsever arkadaşlara teşşekkür..
aslanburçlu arkadaş aslını sorarsan bir choperdan ziyade tecrübe kazanana kadar küçük bir scooter almayı epey düşündüm .fakat scooterların hiçbiri debriyajlı değil ve şahsi fikrimi sorarsan debriyajı olmayan otomatik vitesli küçük bir motorla edinebileceğim tecrübeyi zaten kullanmasını bildiğim bisikletle edindiğimi düşündüm bu yüzden alıyorum rr 'yi.
bu arada hırsızlara karşı aldığınız önlemler hakkında bir yorum ya da öneri görmedim ?!
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)abicim sen önce bir rüzgara göğüs germesini yan yatmasını tabi çamura batmadan trafik akışını falan bi öğrenmeden yinede chopere çıkma derim allah muhafaza kazanın ne zaman nerden nasıl geleceği belli olmuyo fazla değil şöyle 2 veya 3 ay bi piş kendine güvenin bi gelsin hatta ist.daysan takıl bize bak o zaman ama illede RR diyorsan bizim rr lerinde skuturu var merak etme vites işi kolay önce gaz ve frenlerde bi piş
bak göreceksin motorlarda fren yapmak durmak bile bir sanattır önce bi sanatkar ol derim kusura bakma dost acı söyler ne söylerse iyi söyler derler
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Komtanım adam motor kullanmaktan vazgeçcek valla :D
regal
Türkiye
A Rh (+)arkadaşlar izmir'de regal raptor nereden alınır ? yok mu bilen ?
2006 250e
Mersin
0 Rh (+)0 km mi alacaksın RR yi yoksa 2 el mi
izmirde RR ci olan dostumuz çok . sana cevap verirler dostum
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)