Mükemmel gezi, harika fotoğraflar, hakikaten gitmiş kadar olduk.
Bu yolun ününü çok duymuştum, benim de gitmek istediğim yol güzergahlarından biri. Kimbilir belki Kino Baba'ya misafir olup oradan Antalya yaparız![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Mükemmel gezi, harika fotoğraflar, hakikaten gitmiş kadar olduk.
Bu yolun ününü çok duymuştum, benim de gitmek istediğim yol güzergahlarından biri. Kimbilir belki Kino Baba'ya misafir olup oradan Antalya yaparız![]()
yol yapalım yol
regal raptor E-9 250cc
istanbul
0 Rh (+)gerçekten güzel bir geziymiş.Bize de nasip olur İnşallah...
Konu vatansever tarafından (22.May.2008 Saat 13:18 ) değiştirilmiştir.
SENİN BÜTÜN ANLATABİLDİĞİN KARŞIDAKİNİN ANLAYABİLDİĞİ KADARDIR.
RR DD250 E9
şanlıurfa
B Rh (+)Yaw hocam wallahi çok güzel olmuş... Yani şu milli eğitim bakanını arayacam diyecem ki sen şu adama birkaç gün izin ver birlikte tatile çıkacaz![]()
a
a
A Rh (+)kiz arkadasim mersinli, resimleri gorunce "aaa aynen bizim oralar gibi", ben de "zaten buralar sizin oralar" falan dedim, kalp krizi geciriyodu, uzun zamandir gitmedi memleketine ozlemis gariban
cok sagol abi walla
RR 250-9
Adana
0 Rh (+)rica ederim burak ne demek benim için zevkdi. odtü den ne haber bayaa zamanım geçmişti oralarda çok özledim valla. biz ortadoğu sitesinde otururduk. hala da evimiz var oralarda. A4 kapısının ordaki çamlığın dili olsada konuşsa..... Ahh ahhhhh. kendine iyi bak. bu arada sen demi trenle gideeksin bende size katılıp ordan gitmeyi düşünüyorum çünkü.
DON'T RUN YOUR FINGERS OVER MY BIKE AND I WON'T RUN OVER YOUR FINGERS
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)