bende yokum galiba arkadaşlar bu hafta iş çıktı
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
regal raptor
İstanbul
0 Rh (+)bende yokum galiba arkadaşlar bu hafta iş çıktı
HAYAT ÜÇBUÇUKLA DÖRT ARASINDADIR YA ÜCBUÇUK ATARSIN YA DÖRT DÖRTLÜK YAŞARSIN
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)GOKHAN Nickli Üyeden Alıntı
NASIL YANİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ![]()
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Gezinin iptal olmasına üzüldüm diyemiycem, vallaha tarumar olduk ya, şimdi bende bişe diycem herkes palavra zannedicek. Benim diğer mesai arkadaşım bu hafta pazar günü izin kullanmak istedi düğünleri varmış, bende mecburen cumartesi izin kullanıcam hafta sonu, of ya of :(
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)olsun biz de hafta içi bir akşam toplanalım bir kaç saatliğine olmas mı acaba ? :?
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
caponord
Samsun
B Rh (+)ben hepinizin yerine geziye çıkıyorum arkadaşlar.. sabahleyin allahtan bi zeval olmazsa .. 2 VN800 1 RAPTOR YOLLARDAYIZ.. karadenize doğru uzuyacas inşallah.....
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Uzun yol yapacaksınız okanım heleki rizeye kadar varacaksanız, kaleye çıkın benim için demli bir çay için memleket havası çeke çeke :(
caponord
Samsun
B Rh (+)gidemedikki olm .. motörcüler için çok tehlikeli bi sis vardı..hem göremiyon hemide ıslanıyon..o yüsden ben de arabayla giitim.. :?Tayfun Nickli Üyeden Alıntı
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Anne baba gene duayı bol ettiler heralde okan :D
caponord
Samsun
B Rh (+)yanlış dua ettiler heralde.. yaamur duası diye sis duasımı ettiler ne.... :lol: :lol: :lol:
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Herhalde birinin fatihayı okurken dili sürçtü heralde, böyle oluncada yağmur sise döndü, dua et taş yağmadı kafana nihahahha :evil:
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)